Tirana - Crvena Zvezda, drugo kolo kvalifikacija za Ligu Sampiona

Poruka
21.522
TIRANA – CRVENA ZVEZDA

Tirana

Sudija: Kasper Sjoberg (Švedska)

Stadion: Er Albanija

Igra se bez prisustva publike.

TIRANA (4-2-3-1): Lika - Toševski, Najdovski, Vanđeli, Hočalari - Bata, Čelaka - Kobina, Torasa, Kale - Muči.

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan – Gobeljić, Pankov, Milunović, Degenek – Sanogo – Spiridonović, Nikolić, Kanga, Katai – Tomane.

Izvor Mozzart

Idemo jako braco cigani :hej:

rechner27

Domaćin
Poruka
4.240
Au kume koja igra. Da ti cuvas loptu kad vodis u prilici da resis utakmicu... Igra je apsolutna 0. Jedina je razlika sto je CZ ugurala 1. Eto za utehu. Inace, 100 godina ne bi dali. Sve u svemu, pamti se rezultat. Po sansama Tirana je mogla da prodje dalje. Onakvu CZ bi neki iole normalan klub nakantao sa 5 razlike. CZ nista prikazala nije.

PS; Kome je lepo neka uziva i slavi pobedu kao i rekord bez primljenog gola u LS (za sada) Cudo je statistika, rezultat, i stanje na terenu :D

Logika

Ističe se
Banovan
Poruka
2.724
Najlosije poluvreme od pocetka sezone, ovo je sramota... Imali smo samo jednu polusansu i to na pocetku utakmice na cistu genijalnost i momenat inspiracije Kataija... Dok je Tirana imala 3 opasna suta.. Gobeljic napolje, nije imao nijedan centarsut niti utrcavanje, Spiridonovic isto napolje, nije se cuo, daj Gavrica
Degenek los isto... Rodic bolje resenje brzi je i moze napred..
Teske su ovo utakmice, albanci nalozeni politikom pripremom, daju sve od sebe, zvezda cekala da sam gol dodje...

Opet tradicija golovi iz prekida...

Bitan je prolaz ne do bog da nas šipci izbace, mislim na srpski klub...

Mora bolje...

Bari'91

Poznat
Poruka
7.855
Tek vidju da imamo temu...znao sam da ce biti malo sta fudbala....ali vas su ga na max osdvrnuli da mi jedu dzigericu...stgenuti do *****...Ono kad ih je Katai zgazio kao Maradona da je pogodio otisla bi tekma u drugom pravcu ovako...Degenek uzas plus time si Kataija ubio nema skim Kanga nista nije odigro sto je zamislio...Spiridon ooet nevalja teren proklizava ono sinak mora to bolje...Sanogo ono sto sam govorio brine me jes jak ali spor neokretan pliva u pm...
Tomane hvala...Velja u prvom neprimetan u drugom fini igra najracionalnije njega tipa da ubacis u neku budensliga ekipu gde se igra stalno izgedo bi duplo bolji bice ozbiljan igrac...gde Gavric? Katai unistio svali korner??? Za Odbranu ste sve rekli Borjan cale legenda Bog otac najbolji Zvezdin golman otkad znam za sebe..

Petar_Petrovic

Veoma poznat
Poruka
12.733
Odgledao zadnjih 25 minuta i ono sto mi je zapalo za oko je da se igraci zvezde vuku po terenu kao gliste....
Ako u necemu mozes da budes konkurentan sa klubovima iz najacih liga to je kondicija,mogu oni da budu bolji tehnicki i takticki,ali fizicki mozes da im pariras...Naravno ako si profesionalac i ako imas dobrog kondicionog trenera,nutricionistu i sve ostalo.
I svaki amater koji je ikada igrao fudbal zna da je kondicija jedna od osnovnih stvari u fudbalu,kada si spreman lopta te slusa,kreces se lakse,bolje,pametnije,odigravas brze,a kada kuburis sa snagom onda je sve uglavnom suprotno...
Mada to nije problem od juce,uvek su na ovim prostorima igraci bili lose fizicki pripremljeni...
Npr.kao je Tomane izgledao na terenu barem u zavsnici je vise nego amaterski,kao da vuce prikolicu svo vreme,sporo i tromo do bola...

Bari'91

Poznat
Poruka
7.855
Ja nisam siguran koliko je stvar kondicije a koliko nekih navika....pogotovo na tvrdim tekmama ako das gol otaljavas poso i onda navijaci na aparatima...nekad ti se neobije o glavu nekad se desiii...hmmm nebih da diram sebi u rane...cisto sumnjam da stankovic nema ekipu fizicki spremljenu neko ko zna sta nosi top nivo a i on je na tomw dobar dio karijere izgradio...plus danas online svaki tuntuz moze izguglati...

Petar_Petrovic

Veoma poznat
Poruka
12.733
Ja nisam siguran koliko je stvar kondicije a koliko nekih navika....pogotovo na tvrdim tekmama ako das gol otaljavas poso i onda navijaci na aparatima...nekad ti se neobije o glavu nekad se desiii...hmmm nebih da diram sebi u rane...cisto sumnjam da stankovic nema ekipu fizicki spremljenu neko ko zna sta nosi top nivo a i on je na tomw dobar dio karijere izgradio...plus danas online svaki tuntuz moze izguglati...
Meni su delovali fizicki lose,npr.Tomane je podbocio kao baba,posle jednog sprinta,ako se uopste moze nazvati sprintom...
Pitanje je ko je uopste zaduzen za kondiciju,meni to deluje previse mlitavo,slabo i sporo..

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.818
Meni su delovali fizicki lose,npr.Tomane je podbocio kao baba,posle jednog sprinta,ako se uopste moze nazvati sprintom...
Pitanje je ko je uopste zaduzen za kondiciju,meni to deluje previse mlitavo,salbo i sporo..
oni su toliko uvereni da su sjajni fudbaleri

da im je kondicioni penzionersko trckaranje

citam komentare , navijaci korektni , kude igru

јанпи

Veoma poznat
Poruka
14.339
Јбт..
да смо ово изгубили,ја од блама не бих излазио 7 дана из куће,
тражио бих принудни годишњи,боловање..

Аууу,какво померање су могли нам припреме.
Да ли је ово фудбал, да ли је ово игра против неког тамо ниже рангираног..и то омраженог противника..:roll:

No Respect

Domaćin
Poruka
4.409
Јбт..
да смо ово изгубили,ја од блама не бих излазио 7 дана из куће,
тражио бих принудни годишњи,боловање..

Аууу,какво померање су могли нам припреме.
Да ли је ово фудбал, да ли је ово игра против неког тамо ниже рангираног..и то омраженог противника..:roll:
Isto tako i ja mislim.
Ne znam šta su do sada radili na pripremama ali mi kao da nemamo kondicionog trenera + Stanković neverovatno koliko luta sa postavama.
On nema nikakvu koncepciju.Izvede sastav kakv izvede i blago meni aj sad ne neko vaše iskustvo ako može.
Još jedno zapažanje - protivnik kada stvori neku šansu,to je obično uglavnom zbog nekih naših idiotskih i smešnih reagovanja odbrane koji bukvalno iz ničega njima poklanjaju lopte.

KingDee

Zainteresovan član
Poruka
105
Isto tako i ja mislim.
Ne znam šta su do sada radili na pripremama ali mi kao da nemamo kondicionog trenera + Stanković neverovatno koliko luta sa postavama.
On nema nikakvu koncepciju.Izvede sastav kakv izvede i blago meni aj sad ne neko vaše iskustvo ako može.
Još jedno zapažanje - protivnik kada stvori neku šansu,to je obično uglavnom zbog nekih naših idiotskih i smešnih reagovanja odbrane koji bukvalno iz ničega njima poklanjaju lopte.
mislim suprotno. bas on i cak ima ideju, i ne luta sa sistemom/postavom. njemu 80 do 90 posto znamo unapred, kako i koga ce gde postaviti

jedino gobeljic-gajic, nikolic-ivanic, ben-spiridonovic (i to zbog toga, sto ben nije bio sasvim spreman)
drugo sve uvek isto
mislim da on zna tacno sta hoce, samo da mu fali 2-3 igraca (centralni bek, desni bek i napadac) ovo ostalo je uredu.
i za sada je dobio sto je trazio, tj. prodao ili raskninuli su sa igracima, koji ne treba.
simic, vukanovic, tomane, pavkov, boaci - svi oni su na prodaju, eto babic jovancic otisli vec, tako da bolje nego kod milojevica.
milojevic je lutao dosta, prosle godine uvek druga formacija/drugi igraci, i zato smo na ritmu izgubili, nikad uigrana ekipa, lose startovali itd.
za sada nije najbolje, ali bice bolje, i treba mu dati jednu sezonu, i pojacanja koja trazi, i tek onda se moze suditi.
bez poraza smo u ovoj sezoni, dva puta smo pobedili u evropu (kod miloja to nije tako islo)
a jos jedno: mi smo u sred tirane, protiv ekipe koja sa dva bloka brani, i sa svim pritiskom itd pobedili, i bez primljenog gola.
i ako ta tirana mozda tehnicki/ili uopste fudbalski nije nesto, to je dobar rezultat!

Poruka
21.522
mislim suprotno. bas on i cak ima ideju, i ne luta sa sistemom/postavom. njemu 80 do 90 posto znamo unapred, kako i koga ce gde postaviti

jedino gobeljic-gajic, nikolic-ivanic, ben-spiridonovic (i to zbog toga, sto ben nije bio sasvim spreman)
drugo sve uvek isto
mislim da on zna tacno sta hoce, samo da mu fali 2-3 igraca (centralni bek, desni bek i napadac) ovo ostalo je uredu.
i za sada je dobio sto je trazio, tj. prodao ili raskninuli su sa igracima, koji ne treba.
simic, vukanovic, tomane, pavkov, boaci - svi oni su na prodaju, eto babic jovancic otisli vec, tako da bolje nego kod milojevica.
milojevic je lutao dosta, prosle godine uvek druga formacija/drugi igraci, i zato smo na ritmu izgubili, nikad uigrana ekipa, lose startovali itd.
za sada nije najbolje, ali bice bolje, i treba mu dati jednu sezonu, i pojacanja koja trazi, i tek onda se moze suditi.
bez poraza smo u ovoj sezoni, dva puta smo pobedili u evropu (kod miloja to nije tako islo)
a jos jedno: mi smo u sred tirane, protiv ekipe koja sa dva bloka brani, i sa svim pritiskom itd pobedili, i bez primljenog gola.
i ako ta tirana mozda tehnicki/ili uopste fudbalski nije nesto, to je dobar rezultat!

To za rotacije je tacno, ja sam o tome vec pisao... A gde je otisao Jovancic? Samo nemoj preterivati brate, nase izdanje u Tirani je bila bruka i sramota... Kod Miloja te Borjan jeste vadio ali protiv Krasnodara, a ovde protiv Tirane, u tome je razlika...

No Respect

Domaćin
Poruka
4.409

drugo sve uvek isto
Ne znam samo na koje njegove ideje misliš?
Ja što sam do sada video je očajno kretanje,stagnacija,bezidejnost i opet kao i kod Miloja - Borjan koji nam spašava dupe po ko zna koju sezonu već do sada !