Tipovi muskaraca koji se najbolje kotiraju kod zena

Tipovi muskaraca koji se najbolje kotiraju kod zena

• Ukupno glasova
    22
Drugar ja zene gledam humano iako mnoge to ne zasluzuju ali ja sam human prema svima necu im se nikada ulizivati a nikada necu koristiti potcjenjivacke strategije da bi nasao put do njene vaginalne odaje, musko sam imam svoju biologiju i nagone sta da se radi,ali necu da mi neko histerise 24 sata dnevno nad glavom a kada nema histerije onda ide da se taslaci sa drugim jahacima jer nije u elementu zenskom,a njen element je da bude pod stresom i dramom 24 sata dnevno, nenormalna bica su one
Važno je da si ti nama naglasio da si muško....dalje čitanje je nepotrebno, još ako si poreklom iz CG...ihaaj...😀

Važno je da si ti nama naglasio da si muško....dalje čitanje je nepotrebno, još ako si poreklom iz CG...ihaaj...😀

A ti si pretpostavljam zena kojoj nisu potrebni muskarci,koja ide jako kroz 21 vijek i koja moze sve sama,a onda kada radi sta hoce treba joj neko da je shvati

Zena ako prihvati moju vlast vodim je na Azurnu obalu ako treba vidis kako sam fin,zar nije bolje da mi ne pravi dramu na Azurnoj obali nego da mi stres pravi po Balkanu

Zanimljivo kako zdravo muževan muškarac nije opcija u ponuđenim. :kolac:

Tužno. :aha:

Zdravo muzevan muskarac je onaj koji zeni placa sve kojem ona pravi dramu on samo kul i cuti,a kada ga prevari sa milion drugih muskaraca da joj oprosti i pokaze kako je siguran u sebe, i da mu ona objasni kako ona trazi da je neko razumije,a to sto je isla iz kreveta u krevet to nije radila zato sto je htjela da vara svog naivnog partnera,vec mu objasnjava kako je to radila da bi pronasla samu sebe i kako trazi muskarca koji je razumije a kojeg nikada nije nasla i tih 100 jahaca je nisu razumjeli pa cak ni taj partner,a kada pronadje takvog muskarca bice mu vjerna zauvijek

Muzevan muskarac je onaj koji precuti i istrpi sva sranj... i kaze joj neka si duso sve to radila ne sumnjam u tvoju ljubav,i ja nisam nesiguran muskarac,ostajemo zajedno

Frustracije i projekcije se rješavaju uz pomoć stručnog lica.
flowers.gif

A ti si pretpostavljam zena kojoj nisu potrebni muskarci,koja ide jako kroz 21 vijek i koja moze sve sama,a onda kada radi sta hoce treba joj neko da je shvati

Zena ako prihvati moju vlast vodim je na Azurnu obalu ako treba vidis kako sam fin,zar nije bolje da mi ne pravi dramu na Azurnoj obali nego da mi stres pravi po Balkanu
Muškarac koji realno sagledava svoje vrednosti, ima samopouzdanje i teži da se usmeri razvijajuci najbolje u sebi, uvek ce pronaci ženu sličnih kvaliteta. Sličan se sličnom raduje....ako poznaješ samo žene koje si opisao, sve si rekao o sebi....

Muškarac koji realno sagledava svoje vrednosti, ima samopouzdanje i teži da se usmeri razvijajuci najbolje u sebi, uvek ce pronaci ženu sličnih kvaliteta. Sličan se sličnom raduje....ako poznaješ samo žene koje si opisao, sve si rekao o sebi....
Колега Смаралитички 12 своје закључке није донео на основу познавања жена, већ на основу инцел блек пил Јутуб клипова.

И ја волим да гледам те Јутјуб клипиће. Баш су забавни.

Као..нпр. хороскоп. Уживаш читајући хороскоп, али заборавиш шта ће да ти се деси тог дана исте секунде кад га прочиташ. Тако и инцел блек пил клипићи са Јутјуба. Забавни су док их гледаш, а онда их заборавиш чим пређеш на следећи видео.

А Смаралитички 12 не заборави, већ све упија као спужва.

Ti odnos gledas kao neki razvoj sto je skroz pogresno razvijas se radi sebe a ne radi razvoja

Колега Смаралитички 12 своје закључке није донео на основу познавања жена, већ на основу инцел блек пил Јутуб клипова.

И ја волим да гледам те Јутјуб клипиће. Баш су забавни.

Као..нпр. хороскоп. Уживаш читајући хороскоп, али заборавиш шта ће да ти се деси тог дана исте секунде кад га прочиташ. Тако и инцел блек пил клипићи са Јутјуба. Забавни су док их гледаш, а онда их заборавиш чим пређеш на следећи видео.

А Смаралитички 12 не заборави, већ све упија као спужва.

Ja u zivotu nism citao Horoskop onaj koji ti citas,ja imam sustinska znanja

A zene osjecam ne poznajem ih zato ih dobro ocijenim jer znam biologiju zensku kao i musku odlicno to se ne uci na You Tube

Da hocu You Tube imao bi pregleda koliko hoces

Vidio sam na forumu odredjene talente koji imaju dubinu

Ja u zivotu nism citao Horoskop onaj koji ti citas,ja imam sustinska znanja

A zene osjecam ne poznajem ih zato ih dobro ocijenim jer znam biologiju zensku kao i musku odlicno to se ne uci na You Tube

Da hocu You Tube imao bi pregleda koliko hoces

Ево, изгледа да Смаралитички 12 (је л' ово 12 године?) прати и хороскоп, не само инцел блек пил тубић клипиће.

Ево, изгледа да Смаралитички 12 (је л' ово 12 године?) прати и хороскоп, не само инцел блек пил тубић клипиће.

Zasto mi se ne pokoris i ne prihvatis da si intelektualno inferiroran, nije to sramota

Ja sam kultna figura Krstarice,da sam sve ovo sto sam iznosio na Yt kanalu sto iznosim ovdje to bi bio jedan od najpracenjiijh Yt kanala i u Evropi na engleskom i srpskom da pravim Analiticki World npr

Ti odnos gledas kao neki razvoj sto je skroz pogresno razvijas se radi sebe a ne radi razvoja
Svako se razvija radi sebe, ali do kvalitetnog razvoja ne možeš doci bez interakcije sa drugima...osim, ako si od detinjstva usmeravan da si poseban, pa se dese neprijatna iznenađenja kada osoba shvati da je sasvim obična....onda čitamo ovakve postove...

Ti si pilot?
Pilote nije stavio u anketu? :)
To me podseti na smešnu priču iz Kanade, izvesni Šelo Bosanac se zabavljao sa nekom ribom neko vreme, ali primeti on da ona polako odlazi od njega, izlazi sama, neraspoložena kad vidi njega, nikad mu se ne javlja na telefon, samo što nije raskinula ali još se vodi da su u vezi. A on je inače totalna propalica, nezaposlen vazda u nekim šemama i kombinacijama, uvek bez prebijene pare.

Šelo nije više mogao čekati da ona napravi prvi korak, nego stane jedan dan pred nju i kaže:

"Sve mi je jasno, vidim da postoji neki drugi, i da je među nama kraj. Jel' to istina?"
"Paaa... da, postoji".
"Dobro. Idi ti svojim putem. Reci mi samo jednu stvar: u čemu je to ON bolji od mene?"
"Pa on je doktor. Doktor I PILOT."

Od tad je ostala vazda interna zajebancija, kad je neki tip ekstra tip i žene se lepe na njega kao med na prste (ne, nisam hteo to drugo da kažem) onda se za njega kaže

"On je doktor. DOKTOR I PILOT!"

Zasto mi se ne pokoris i ne prihvatis da si intelektualno inferiroran, nije to sramota

Ja sam kultna figura Krstarice,da sam sve ovo sto sam iznosio na Yt kanalu sto iznosim ovdje to bi bio jedan od najpracenjiijh Yt kanala i u Evropi na engleskom i srpskom da pravim Analiticki World npr
Treba da se pokori nekoj hot ribi, a ne tebi 🤣

Зато што се нечија покорност, или нпр. поштовање,

не траже и не захтевају,

већ се стичу.

To me podseti na smešnu priču iz Kanade, izvesni Šelo Bosanac se zabavljao sa nekom ribom neko vreme, ali primeti on da ona polako odlazi od njega, izlazi sama, neraspoložena kad vidi njega, nikad mu se ne javlja na telefon, samo što nije raskinula ali još se vodi da su u vezi. A on je inače totalna propalica, nezaposlen vazda u nekim šemama i kombinacijama, uvek bez prebijene pare.

Šelo nije više mogao čekati da ona napravi prvi korak, nego stane jedan dan pred nju i kaže:

"Sve mi je jasno, vidim da postoji neki drugi, i da je među nama kraj. Jel' to istina?"
"Paaa... da, postoji".
"Dobro. Idi ti svojim putem. Reci mi samo jednu stvar: u čemu je to ON bolji od mene?"
"Pa on je doktor. Doktor I PILOT."

Od tad je ostala vazda interna zajebancija, kad je neki tip ekstra tip i žene se lepe na njega kao med na prste (ne, nisam hteo to drugo da kažem) onda se za njega kaže

"On je doktor. DOKTOR I PILOT!"

Ovo me malo podseti na onaj vic kad je Mujo došao ranije kući i zatekao Fatu u krevetu sa Hasom, njegovim kolegom sa posla. Izbaci on njega napolje i pita Fatu - Zašto Fato, jel bolji čovek od mene?
Nije - kaže Fata.
- Jel mu ona stvar veća od moje?
Nije- opet će Fata - tvoj je mnogo veći.

Na to će Mujo- Ajoj al ću sutra da ga zajebavam na poslu!

Back