analiticki 12
Veoma poznat
- Poruka
- 12.719
Au, SVE žene su mazohisti?![]()
Nisu,nego vole to,mazohista se pati, zene uzivaju u podredjenosti,drami
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Au, SVE žene su mazohisti?![]()
Da vam skratim muke..vole uspešne muškarce, oblast uspesnosti nebitna...![]()
Hint:
Ženskaroš ima žvaku koja najbolje prolazi i brzo procene ne gube mnogo vremena. Davno je meni jedna naša poznata glumica rekla, pitaj 20 devojaka jel hoće seks odmah, dobićeš 19 šamara i sex![]()
dosta mi je i toliko popularnosti kod zena, jos ako zasviram necu moci glavu da dignem od njihНаучи да свираш.
Нико се научен није родио.
Moj konačni odgovor je:Vase misljenje
To ti je reciprocitet bajoTi nisi u vinklu, da me neko išamara 19 puta zbog seksa?![]()

Ženskaroš ima žvaku koja najbolje prolazi i brzo procene ne gube mnogo vremena. Davno je meni jedna naša poznata glumica rekla, pitaj 20 devojaka jel hoće seks odmah, dobićeš 19 šamara i sex![]()
I potpuno je besplatnoMeni srećom nije.![]()

I potpuno je besplatno![]()
Nabavi psa. Prijateljski savet.Nisam ja zadrt ali da bi meni bilo dobro zena bi trebalo da me slusa i da prihvati da sam ja glavni kada to prihvati onda cu zaista biti fin prema njoj,darezljivi vladar i dobri
Jedno je sigurno : Ne vole muškarce koji analiziraju.Vase misljenje
Nabavi psa. Prijateljski savet.
Da znaš da si u pravu. Povlačim izjavu.Nisam siguran da je prijateljski . Spram psa.
Jel mora bas samar jbte. Pa necu joj otimati ajfon.Ženskaroš ima žvaku koja najbolje prolazi i brzo procene ne gube mnogo vremena. Davno je meni jedna naša poznata glumica rekla, pitaj 20 devojaka jel hoće seks odmah, dobićeš 19 šamara i sex![]()

Ti nisi u vinklu, da me neko išamara 19 puta zbog seksa?![]()

Zašto? Šta je pas skrivio?Nabavi psa. Prijateljski savet.
Ajfon? Koji? 15? 16?17? 17 pro-u?To je cena za brzi seks u srbiji![]()
Ispravila sam.Zašto? Šta je pas skrivio?
Da znaš da si u pravu. Povlačim izjavu.

Mucenicka anketa je za postene
Zene vole zlo jednostavno iako to one nikada nece priznati, tuzna realnost,vole ljude koji je tretiraju kao krpu i nize bice,sada ovo sto ja pricam djeluje ruzno a nije ruzno kada se to u praksi desava i kada one teze pokvarenim likovima nema tu mnogo filozofije
Ako zelis zenu moras da je nerviras,da je stresiras,da je gledas sa visine,da je ne pitas za misljenje da nisi tolerantan itd