Tipovi muskaraca koji se najbolje kotiraju kod zena

Tipovi muskaraca koji se najbolje kotiraju kod zena

• Ukupno glasova
    22
Da vam skratim muke..vole uspešne muškarce, oblast uspesnosti nebitna...😁

A mora li i žena da bude uspešna, samo pitam.

A onda prodjem svojim gradićem pa vidim ženu kasirku udatu za radnika fabrike, učiteljicu udatu za opštinskog ćatu, domaćicu udatu za poljoprivrednika, ženu iz fabrike plastičnih proizvoda udatu za kolegu iz iste te fabrike....

Izgleda da život ne mari mnogo za filozofiranja na forumima.😁

Ženskaroš ima žvaku koja najbolje prolazi i brzo procene ne gube mnogo vremena. Davno je meni jedna naša poznata glumica rekla, pitaj 20 devojaka jel hoće seks odmah, dobićeš 19 šamara i sex 😁

Od 20 jedna je ocajna ili je ninfomanka tako da ta strategija ce proci, za jedan seks nije skupo primit 19 samara neces trpjet muke svaki dan

Mucenicka anketa je za postene

Zene vole zlo jednostavno iako to one nikada nece priznati, tuzna realnost,vole ljude koji je tretiraju kao krpu i nize bice,sada ovo sto ja pricam djeluje ruzno a nije ruzno kada se to u praksi desava i kada one teze pokvarenim likovima nema tu mnogo filozofije

Ako zelis zenu moras da je nerviras,da je stresiras,da je gledas sa visine,da je ne pitas za misljenje da nisi tolerantan itd

Jos jedan od onih "reci mi da nikad nisi iebo bez da mi kazes da nikad nisi iebo" :D

Back