Tipologija (Ženski ugao)

onda ok,tako mogu;)
-mudroseri(prosipaju pamet i pisu dugacke reci misleci da neko cita,zapravo okrecu jednu recenicu trista puta i u stanju su da filozofiraju i na temu konjske muve )
-marginalnci(oni sve nesto kao pisu i napucaju 1000 postova ali ti i dalje si ubedjen da ga prvi put vidis)
-sex bolesnici(svi oni koji salju bolesne pp,ubedjeni da su svi dosli na forum samo radi toga)
-svesni(toga da neces nikad otici u krevet s njim pa te zato sikaniraju na svakom koraku,vole da vredjaju i provociraju,u sustini besni na sve zene jer im ne daju)
-pajaci(glume humor ili spontanost a i ravnodusnost na druge u isto vreme,ali to je varka njima je jako bitno ko ga je sve citirao)
-zaludjenici(veliki srbi,veliki crnogorci,veliki pravoslavci...)
hmmm ubedjena sam da ima jos.i za svaku grupu imam po nekoliko kandidata :lol:
 
Drkadžija

Kao što mu ime samo priča, on ima snažne ruke :)
Pogled mu je duboko prema unutra tj. prema sebi. Ljudi su uglavnom predmeti (mada ovaj "predmet" pogled na žene imaju i lovci na ljubav, ali u malo prikrivenijoj formi). Veoma su fokusirani na ono što ih zanima, a to je sex i samo sex. Ali sex kao trljanje dva predmeta. Zato nema suštinske razlike između dva podtipa ove kategorije sajber muškarčina.
Dakle, podvrste drkadžija su oni koji uvek to rade sami u svom prostoru, bilo da je onanija mentalno-emotivna ili se fino ograniči na pokrete ruke dok razmenjuju diry talk, gledaju slike ili šta već rade u toku sajber seksa, ne bih znala reći. Oni verovatno glume nešto, pali ih to uživljavanje u uloge i nikada ne prelaze na konkretne akcije... kao što to radi druga vrsta drkadžija koja preduzima konkretne mere i nalazi se sa svojim sajberušama... i onda imamo drkanje u dvoje
jao kako ružna reč, gotovo mi smeta kada je koristim, ali ne postoji bolji izraz za to što rade
 
Klinac genijalac- tu su negde oko svoje 20 godine. Bez obzira sto im tek predstoji ozbiljno obrazovanje, iz svakog posta njihov duh naprosto SIJA! Izuzetno su inteligentni, cesto koriste ironiju i izuzetno su duhoviti. Pola foruma obicno ih nikad ne skapira. Retko se srecu, to su npr. bili Alex cool i Srafce! Oduvek sam htela ovakvog mladjeg brata.:-D

Ocajnici- u ocajnickoj potrazi za svojom Suzan ili u ocajnickoj potrazi samo da opale nesto ili u ocajnickoj potrebi da vam se svide, ovi muski primerci se svete ukoliko naidju na odbijanje. Svete se tako sto vas posle ogovaraju i raznose najgnusnije lazi, ili blaza varijanta je da se iznerviraju cim ih odbijete i izvredjaju momentalno. Nekad vas javno kritikuju kad im se pruzi prilika. Nisu romanticni i reklo bi se da nemaju mnogo stila u osvajanju devojaka. Al' brzo se oporavljaju i idu dalje.

Blesavi- ovi momci nemaju nikakve konkretne namere, ali vole da se zanose. Velike su maze, prilicno su detinjasti i emotivno nezreli. Skinuli bi vam zvezde sa neba samo ako treba.

Alapace- muskarci koji prenose traceve i sve sto cuju svakom i kome god stignu. Prenosenje traceva kao vaznih informacija shvataju ozbiljno, jer misle da im to daje na vaznosti i obicno iza toga stoji skrivena potreba da vam se dopadnu, narocito, ako vam prenose traceve o vama.:lol: Radi se u stvari o mediokritetima, koji uglavnom knjigu nisu procitali u zivotu, mada nemaju nuzno zle namere.

Alfa muzjaci - mora da se zna koje baja do yaya. Ima vise podtipova. Ili su totalne sirovine " Djido mova meni" fazon, a pojedini su cak visoko obrazovani i visoke inteligencije. Medjutim, ovaj tip postaje krajnje surov i primitivan kad mu dirnete u sujetu. Inteligentniji tip suptilno manipulise vecinom forumasica, jer im se na pp umiljavaju, maksimalno koriste svoj sarm, al' svaka neposlusnost se kaznjava. Curke su uglavnom u njih latentno zaljubljene. Izazivaju svadje i skandale gde god stignu samo da bi bili centar paznje.Njihov libido je preveliki, da bi se posvetili samo jednoj zeni.

Pajtosi- muskarci koji na forum ne dolaze sa ciljem, mozete da im se jako svidite, ali vas nikad nece muvati ukoliko ste zauzeti, naprosto, postace vam prijatelji. Retka kategorija, radi se o muskarcima koji su emotivno zreli, imaju svoj sistem vrednosti, pametni su, neki cak i izrazito romanticni. U njih zena uvek moze da ima poverenja i uvek sa njima ima o cemu da se prica.

Nesigurni- nesigurni u sebe, ne usudjuju se na direktan prilaz zenama, ali njihov instinkt ih nikad ne vara. Oni uvek znaju gde mogu da prodju sa nekim laskavim komentarom i u najboljem slucaju steknu neku forumsku drugaricu koja ce ih simpatisati. Cesto su gundjala i sve zivo im smeta. Manjak seksualnog zivota u RL-u.

Dobrice- nesigurni u sebe, ali se nikad ne ulizuju, otvoreno pokazuju koliko su smotani, pa su cesto simpaticni u svojoj otvorenosti. Misle svojom glavom i ne daju se zavarati. Dobrice su u dusi i autenticnog duha.

Chateri- oni su tu samo da zatrpavaju teme , obicno su klinci ili isprazni odrasli koji nemaju naprosto sta da kazu na bilo koju temu, nisu cak ni duhoviti.

Vremesni gospodin- uvek kulturan i fin, visokog obrazovanja, cesto usamljenik. Voli ozbiljne teme, ozbiljno vas shvata. Komplimenti su uvek tu i na mestu. Vole da se druze sa vama, jer im vasa mladost laska.

Mladi pametnjakovic- kulturna i obrazovana deca (ljubi ih majka), ucestvuju u kvalitetnim temama, ostalo ih ne zanima. Dobronamerni.

Frustrati- oni su tu samo da napadaju ostatak foruma. Da li u stvari samo iznose gnev zbog licnog emotivnog nezadovoljstva ili lece komplekse zato sto su niski i imaju pistav glas u RL-u, ko ce ga znati. Ne nedostaje im racionalne inteligencije, vrlo su analiticni, ali ne znaju sa ljudima. Cesto je njihova inteligencija u spoju sa prostaklukom, i u tom smislu vrlo sokiraju.

Filozofi- naprosto njihova misija na forumu je da ispravljaju krive drine i da ukazu pojedincima da su zabludele ovcice. Inteligentni, ne nuzno i obrazovani.
 
Lovci na ljubav

Za njih je Internet jedan veliki supermarket. Neki čak traže i snjiženja :lol:
Oni su beskrajno romantični. Nažalost, ova romantičnost se ogleda samo u njihovom pogledu na sebe i svoj doživljaj ljubavi. Žive u trenutku i sve je instant. Neki čak pate i od kleptomanije (ne shvatiti bukvalno).
Kako to u stvari izgleda? Beskrajno su oduševljeni potencijalom globalnog tržišta ljubavi. Kada nađu jednu ženu (predmet-kutiju čokolade recimo) oni su za kratko vreme oduševljeni, klasična priča o projekcijama Anime u zaljubljenosti, a onda čim primete da stvarno stanje odudara od projektovanog imidža ugledaju nešto novo. Dovoljno je mahnuti šarenom reklamom ispred njihovog nosa i oni su se izgubili negde među rafovima sa slatkišima. Trebao bi neko da im kaže da je beli šećer isto kao i brašno loše za njihovo zdravlje, ali pogled na dugi rok nije njihova stvar (već sam rekla da su u "instant" fazonu). I tako oni večno nešto traže, a kada nađu nikada im nije dosta, valjda nikada neće istražiti supermarket do kraja.

Naravno da se ovde radi o bežanju od pravih problema koji ih muče i pošto su već tako mučni sebi, moraju biti i drugima te nije nikakva šteta što se ne zadržavaju dugo na jednom mestu.
 
divlja u srcu:
Klinac genijalac-
Ocajnici-
Blesavi
Alapace
Alfa muzjaci -
Pajtosi-
Nesigurni-
Dobrice-
Chateri-
Vremesni gospodin-
Mladi pametnjakovic
Frustrati-
Divlja, ovo je sjajno :D
moglo bi se nazvati i uputstvo za upotrebu sajber muškarčina
Setila sam se još nekih dopuna za ovu listu

specijalista
ovo je forumaš koji se strogo drži određene oblasti i podforuma i tu se oseća sigurno, ne usuđuje se da uđe među ajkule na otvorenom moru ili neće da gubi vreme... ovo je sasvim moguće forumaš početnik :D
bizzare sex guy
forumaš koji vas uvek sablazni nekom pričom, ima ih puno takvih senzacionalista na LjiS podforumu
rame za plakanje ili Dragi Savet
kao što ime samo kaže, on je uvek tu kada imaš problem
ko je on?
 
Par motiva i za ovu temu:

Nesvršeni Diplomac – to vam je onaj tip muškarca kojega je neko popalio u ranoj mladosti kako će ga cure saletati ako ima diplomu, te dolazi na net da kuka na poremećeni sistem vrednosti koji je doveo do toga da godine njegovog žrtvovanja budu uzaludne. Uz obavezno napominjanje kako je na Zapadu drugačije, i kako tamo kad dr, mr, prof., sci ulazi u kafanu sve odmah šire noge, a ove naše kalašture, eto, netje. I onda zapomaganje kako su sve ovde sponzoruše, i nafurane, i šta već sve ne. Naravno da izbegava odgovore na pitanja poput: Koliko njih je uopšte startovao? i Kada je poslednji put neku devojku startovao? Najveći mu je kompleks da će mu žena biti ružna, tj opterećen je idealom apsolutne fizičke lepote (čitaj: mora da bude ama baš najbolja, da pokaže onim dripcima iz kraja šta kreše batica, tj šta će oni da krešu kad je drug inženjer na poslu).

Gospodin Fenomenalni – koji ponajmanje to želi da bude. Pojavio se na Forumu bez velike pompe, izgradio reputaciju lagano, držeći se svoje prirodnosti i spontanosti. Uglavnom je duhovit i kulturan, ili je bar bio takav dok ga lokalne zhenturache nisu proglasile za Gdina Fenomena. Tada započinju njegovi problemi, jer nadalje, ma šta i kako napisao, uslediće brojni citati od strane ženske publike. Na koju god temu da replicira, one će je ugušiti svojim hvalospevima na račun njegovog mišljenja. Sa kim god da suprostavi svoje stavove, one će se obrušiti na nesretnog sagovornika (-nicu). Čak i ako ih bude direktno vređao, one će ostati ushićeni, jer im se On obratio. Svestan da jedini način da se oslobodi nametnute mu titule leži da se sukobi sa nekim Gdinom F. koji je trenutno popularniji, a ne želeći da se ovo pretvori u Može biti samo jedan, polako se povlači, isto tako tiho i nenametljivo kao što je i došao, i utočište nalazi u najvećim budžacima cyber space-a.
 
hanibaI77:
onda ok,tako mogu;)
-mudroseri(prosipaju pamet i pisu dugacke reci misleci da neko cita,zapravo okrecu jednu recenicu trista puta i u stanju su da filozofiraju i na temu konjske muve )
-marginalnci(oni sve nesto kao pisu i napucaju 1000 postova ali ti i dalje si ubedjen da ga prvi put vidis)
-sex bolesnici(svi oni koji salju bolesne pp,ubedjeni da su svi dosli na forum samo radi toga)
-svesni(toga da neces nikad otici u krevet s njim pa te zato sikaniraju na svakom koraku,vole da vredjaju i provociraju,u sustini besni na sve zene jer im ne daju)
-pajaci(glume humor ili spontanost a i ravnodusnost na druge u isto vreme,ali to je varka njima je jako bitno ko ga je sve citirao)
-zaludjenici(veliki srbi,veliki crnogorci,veliki pravoslavci...)
hmmm ubedjena sam da ima jos.i za svaku grupu imam po nekoliko kandidata :lol:
Pazi kad se iz aviona vidi na koga si konkretno mislila pod svakom stavkom. :lol:
 
DisMisaL:
Gospodin Fenomenalni – koji ponajmanje to želi da bude. Pojavio se na Forumu bez velike pompe, izgradio reputaciju lagano, držeći se svoje prirodnosti i spontanosti. Uglavnom je duhovit i kulturan, ili je bar bio takav dok ga lokalne zhenturache nisu proglasile za Gdina Fenomena. Tada započinju njegovi problemi, jer nadalje, ma šta i kako napisao, uslediće brojni citati od strane ženske publike. Na koju god temu da replicira, one će je ugušiti svojim hvalospevima na račun njegovog mišljenja. Sa kim god da suprostavi svoje stavove, one će se obrušiti na nesretnog sagovornika (-nicu). Čak i ako ih bude direktno vređao, one će ostati ushićeni, jer im se On obratio. Svestan da jedini način da se oslobodi nametnute mu titule leži da se sukobi sa nekim Gdinom F. koji je trenutno popularniji, a ne želeći da se ovo pretvori u Može biti samo jedan, polako se povlači, isto tako tiho i nenametljivo kao što je i došao, i utočište nalazi u najvećim budžacima cyber space-a.
Eh,da...tantalove su to muke.
 
pa i ja mislila prvo da ovde samo pisu, posle videla da se oni i druze... pa onda da se zavode

ne znam sto sam bila tako naivna na pocetku, pa mislila ovo samo sajber mesto :D

divan dan, divan dan
16 stepeni, sunce sija
idem cim se razbudim u setnju pored mora, a posle cu u shopping, ... mozete da me mrzite :P
 
pa gledaj da ne budes zaveden jer one kada zavedu ne znaju sta pametno da rade sa svojim .. zavedenim

obicno je biti zaveden losa stvar jer onda uvek mozes biti pozvan na odgovornost... u bilo koje doba dana ili noci... zato otvori sve oci i pazljivo gazi

mozda neko setao kera :lol:
 
Ma razumem te ja... al' gledam tipologiju i nigde bre da se nadjem... sve sam negde izmedju onog klinca i vremesnog gospodina, malo blesav, neki put ocajan, uvek pajtos, za chatera da ti ne pricam... e jedino onaj gama muzjak.. to znam sigurno da nisam, ma izgleda isfrustriran 1000 % :D
 

Back
Top