tipicno zensko...

• Začetnik teme Začetnik teme slatkica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S

slatkica

Gost
e ovako,svidja mi se godinu dana decko iz skole i to bas jako,presladak mi je i tako to...ali...sad za vikend sam bila na nekom rodjendanu,bio je i on,nesto je krenuo...igrao oko mene...i nista na kraju,on zna da mi se svidja,ali je jako smotan a plus to bio je jako pijan a i pije uvek kad izadje...on bukvalno ne zna kako da pridje,sta da kaze...i stalno nesto gleda u mene od tada.Znam da mogu biti s njim,ali znam i kako,na 1 vece i to ne bi ni pricala s njim,posle se ne bi ni javljali...a ja bi da budem s njim na duze,a znam da on nikad nije imao vezu,sve tako bezveze.
cenim svacije misljenje,a molim vas pomozite,ne znam sta da radim,da probam da zaboravim,ili da probam bar na 1 vece,ili sta???!!!
odgovorite,jer me ovo muci vec duze vreme
hvala unapred! :wink:

slatkica:
e ovako,svidja mi se godinu dana decko iz skole i to bas jako,presladak mi je i tako to...ali...sad za vikend sam bila na nekom rodjendanu,bio je i on,nesto je krenuo...igrao oko mene...i nista na kraju,on zna da mi se svidja,ali je jako smotan a plus to bio je jako pijan a i pije uvek kad izadje...on bukvalno ne zna kako da pridje,sta da kaze...i stalno nesto gleda u mene od tada.Znam da mogu biti s njim,ali znam i kako,na 1 vece i to ne bi ni pricala s njim,posle se ne bi ni javljali...a ja bi da budem s njim na duze,a znam da on nikad nije imao vezu,sve tako bezveze.
cenim svacije misljenje,a molim vas pomozite,ne znam sta da radim,da probam da zaboravim,ili da probam bar na 1 vece,ili sta???!!!
hvala unapred! :wink:

on osetljiva pijandura neka ati zensko
pa zovi ga na cepi ili tako nesto izadjite ono bioskop zainteresuj se za njega
i to, pricajte... ako je vec to takoreci ocigledno mislim prichaj s njim...lako meni za savete ali eto

Cao,zaljubljena!Budi srecna sto si u takvoj situaciji,jer sve to moze da se sredi (i sredice se,veruj mi na rec),za razliku od mene koja sam stvarno u big problemu.Jel znas gde ce on biti za Novu godinu?Gde izlazi?Da li si (citaj:za koliko dana ces biti) strava s njegovim dobrim drugom?Prvo i osnovno:on mora da te primeti i nikako da te ne gleda (samo) kao drugaricu.Drugo je ono najtaze:treba da mu se svidis.A po meni,najbolji recept za to = zenstvenost+samouverenost!Necu ti reci da ga zaboravis,jer to da si htela,tj.mogla,ti bi vec uradila.Zato ti je moj najiskreniji savet:potrudi se i osvoji ga!!!

hvala unapred! 😉

i na kraju sta je bilo? :lol:

naftalin rulz :cool:

...Znam da mogu biti s njim,ali znam i kako,na 1 vece i to ne bi ni pricala s njim,posle se ne bi ni javljali...a ja bi da budem s njim na duze...
Nikako, ali nikako to ne raditi! Pravo musko te scepa i cuva za sebe.

1. Одавде можемо закључити да је женама драго кад нам је стало до њих.

2. Али да је свакој појединачној жени далеко важније кад се један мушкарац покрене само због ње.

3. (дописати по вољи, зависно од става, карактера, темперамента, сензибилитета...)

Back