Limunovo_Drvo
Veoma poznat
- Poruka
- 13.737
Šta je ovo ljudi? Svi koristimo računare a niko elektro da ide 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
inache mene posao vecj cheka... knjigovodstvo.. to je u mojoj familiji nasledno...................
izgleda da sam ja jedina koju nishta ne zanima........cccc xD
inache mene posao vecj cheka... knjigovodstvo.. to je u mojoj familiji nasledno...................
Kaze se primi moje saucesce
@bigpeople
Ne slusaj ih.Knjigovodstvo je uzbudljiv poso, ako nista drugo.
Neka neka bato, tu treba mozak, a za ostalo ćemo da naučimo iz knjigu pa ćemo da na poslu recitujemo ono što smo naučili.Šta je ovo ljudi? Svi koristimo računare a niko elektro da ide![]()
Možda nisi za jezike?Glumci, režiseri i producenti
Novinari
Plesači i koreografi
Dizajneri
Urednici
Tajnice
Fotografi
Sto mi nisu izasli jezici?![]()
Ne bih da te obeshrabrim ali da bi radio kao prevodilac za japanski moraš dosta vremena da provedeš u Japanu. Samo sa filološkim nema šanse da te bilo ko zaposli kao prevodioca. Ako ti je to cilj i siguran si da to želiš, skupljaj pare za boravak tamo.Zavrsim japanski i engleski pa picim preko..kao prevodilac...
Daj mi jedan razlog zašto ne može da se kaže "imaj moje saučešće".Kaze se primi moje saucesce
Možda nisi za jezike?
Ne bih da te obeshrabrim ali da bi radio kao prevodilac za japanski moraš dosta vremena da provedeš u Japanu. Samo sa filološkim nema šanse da te bilo ko zaposli kao prevodioca. Ako ti je to cilj i siguran si da to želiš, skupljaj pare za boravak tamo.
Daj mi jedan razlog zašto ne može da se kaže "imaj moje saučešće".
@tema
uradila sam test, i ponudio mi je gomilu zanimanja koja nemaju veze ni sa mojim fakultetom ni sa onim što me interesuje, ili me je ikad u životu interesovalo. Zanimljivo.
Jesam.Možda nisi za jezike?
"..
MozeDaj mi jedan razlog zašto ne mokaže "imaj moje saučešće
* Odgojitelji predškolske djece