Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
ptarsi, pristajes da ti i ja stavimo svoje fotografije na ovu temu?
Nemoj....postovi su mu iovako ogavni.Ne zelimo da znamo kakav je tvorac istih!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako obecas da covek ipak moze pojesti nesto posle gledanja tvoje slike![]()
vidim da si upoznat sa detaljima ...
Pa onda što edeš govna
kod njih je in sve sto je iznutrica
Ademe ni photoshop ti nece pomoci...tako da...udarnicki...onako iz prsa je metni!![]()
Pa onda što edeš govna i pišeš nešto što nema smisla.............., naravno da u dvo milionskom gradu ima svašta..............., možda je neko dobio upravo sada batine od nekih stranaca..........., sve je to normalno........a na žalost i nenormalno.........
Ali je nenormalnbo da ti sa Bajgore, gde ovce pasu pod ručnu i gde medvedi nose poštu, gde, samo jedni druge vidjate imaš smisla a i hrabrosti da lupetaš ovde i navodiš neke besmislene primere..........
sigurno je da neko u ovom momentu dobija batine od nekoga... ali jedan na jedna, a ne pet ili deset na jednog, ali ne uz upotrebu sipki, ali ne uz bacanje u sahtu, ali ne... ajde grofe nemoj da si smesan
ne blebeci, `ajde stavljaj, demantuj azathotha
ja sam jedno vreme drzao moju sliku na avataru... ali mi je bilo glupo i vratio ove lepotice.
zamisli samo na sta bih ja licio kad bih poceo da dematnujem svakog forumasa...
meni je zao i ove sto sam stavio na ignor, nekako osecam da mi nedostaju biseri na koje sam navikao na krsti
sigurno je da neko u ovom momentu dobija batine od nekoga... ali jedan na jedna, a ne pet ili deset na jednog, ali ne uz upotrebu sipki, ali ne uz bacanje u sahtu, ali ne... ajde grofe nemoj da si smesan
A neko od nekog krade sumu! Neko bije starice! Neko podmuklo iz mraka bije! Ali sve su to trice!
Ademe, nemoj da pališ ove naše Rusofile, pa njima je to obećana zemlja... Sad će još više zavoleti Rusiju...
Ademe, nemoj da pališ ove naše Rusofile, pa njima je to obećana zemlja... Sad će još više zavoleti Rusiju...
Kakve trice kad su šiptari imali Tripkovića, Djordjevića...................., sve su to brate mili P::::IČKE........
Laku noć..........
ja ne znam sta je ovim muskima...hoce moju sliku
ps.verovatno pate za paradom
i sigurno je da su negde tamo neki ljudi, i na njih pucaju iz vatrenog oruzja neki tamo junaci, ali ne na decu, ali ne dok se kupaju, ali ne kurvinski-siptarski iz zaklona pa bezanija, ali ne.....ajde ademe nemoj da si siptar