Tinejdzeri i vezbanje

• Začetnik teme Začetnik teme JAHVE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ја сам постао жилавији од кад сам уписао средњу, даље је, па стално трчим за басом и од баса...:D

More i ja sam ozhilavio kad sam kad sam posho u srednju , jer mi se promenio nachin zhivota .

Fora je danas pocheli klinci josh u osnovnoj da se preopterecuju tegovima , a i dalje slabi , a samo se kurche :hahaha:

Rodjak mog druga je u zhandarmeriji i njegovim rechima : "Samo sklekovi , trbushnjaci i zgibovi i ima bog da te vidi."

More i ja sam ozhilavio kad sam kad sam posho u srednju , jer mi se promenio nachin zhivota .

Fora je danas pocheli klinci josh u osnovnoj da se preopterecuju tegovima , a i dalje slabi , a samo se kurche :hahaha:

Ja ne znam mnogo tinejdzera, koji ne posecuju teretanu...U mom gradu, teretane u kratkom roku procvetale, ima ih na svakom koraku i sve pune, a shto je najgore, pune klinaca...Nije to zdravo, a nije ni neophodno...Ali jb-g, shta da se radi, sve su to Kristijani Golubovici...

Rodjak mog druga je u zhandarmeriji i njegovim rechima : "Samo sklekovi , trbushnjaci i zgibovi i ima bog da te vidi."

Ма фрајери...... то је у "тренду"...:dash::dash:
Cuti, dobro je... Pocela da radim... pre dva dana, trener me naterao, kaze slab mi sut.

Шта тренираш?

More borilachke veshtine zakon , al nikako da pochnem .
Ja ne znam mnogo tinejdzera, koji ne posecuju teretanu...U mom gradu, teretane u kratkom roku procvetale, ima ih na svakom koraku i sve pune, a shto je najgore, pune klinaca...Nije to zdravo, a nije ni neophodno...Ali jb-g, shta da se radi, sve su to Kristijani Golubovici...
Bash tako , svi naduveni , a kad bude shorka popiju batine.
Josh pa oni shto preteraju s tegovima i poche to negativno da im utiche na rast , ccc.

Idem u teretanu i za 2 meseca sam se ugojio 4 kilograma i sa budjavih 10 sklekova popeo se na 40 iz jedne serije,a dnevno uradim oko 120 komada sa tendencijom da povecavam norme! Realno teretana pomaze da dodjes do rezultata i da se bolje razvijes!

Back