Übermensch
Iskusan
- Poruka
- 6.016
Izvini, ali to je tako smesno. Mislim, ovo udaranje u dzak.
Udaranje u dzak je toliko daobra stvar za telo da je to prosto jezivo....Posle 2 godine mozes boga oca da istreses iz carapa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini, ali to je tako smesno. Mislim, ovo udaranje u dzak.
Shta bi dao da imam takav dzhak kuci , samo shto je problem shto nemam gde da ga stavim![]()
Ma, sklekovi, trbushnjaci, neki teg ako se ima, i zgibovi...sve to po malo, a svakodnevno...meni sasvim dovoljno...
Напуни кромпиром, па ударај....![]()
More i to bi uradio , al problem je shto nemam mesta gde to da okachim .
Е то је најтеже.
Што се мене тиче, вежбам скоро сваки дан, ипак морам због тренинга...![]()
Igram basket sa drugovima skoro svaki dan, i fudbal kad im treba jos jedan igrac. I to je to.
Pa zavisi od potreba, a i karaktera...Ja od pre godinu i po dana vezbam, mislim, naravno, nije bash svaki dan ***, to ne moze niko da postigne, ali sad ne bih mogao nikako da prestanem, ni da hocu...
More i to bi uradio , al problem je shto nemam mesta gde to da okachim .
Pa zavisi od potreba, a i karaktera...Ja od pre godinu i po dana vezbam, mislim, naravno, nije bash svaki dan ***, to ne moze niko da postigne, ali sad ne bih mogao nikako da prestanem, ni da hocu...
Dzak mog brata visi u podrumu.
Dobro dodje kad se iznerviras...![]()
Isto ko kod mene , vezhbam po malo , ali dugo , i sa pauzama , mislim preshlo mi u naviku da uradim 100 skleka dnevno , ali se ipak desi da propustim .
Zdravo i tebi![]()
Moj brat i ja delimo sobu , mozhda nije dhzak , ali dobro dodje kad se iznervirash![]()
Isto ko kod mene , vezhbam po malo , ali dugo , i sa pauzama , mislim preshlo mi u naviku da uradim 100 skleka dnevno , ali se ipak desi da propustim .
Ja ne mogu vise od 10.![]()
Pa i ja sam pochinjao malim koracima , fazon je shto nikad nisam po mnogo radio , ono da se naprezhem i ubijam se po teretanama , ne vidi se neshto to shto vezhbam , ali svi kazhu da sam nekako postao zhilaviji .