ja volim srebro i nakit uopste...na levoj ruci dinu dana nosim verenicki zlatan prsten moje prababe SA DIJAMANTOM,ko iz twilighta kad ed zaprosi belu...

;na desnoj prsten u obliq 3 jednostavne debele i neraskidivo,poput kruga,povezane karike koji sam kao jedince dobila od matorih pre oko 5 dina,al posto vise nisam debela karika sad ga nosim...:loll: (BEZ CIRKONA,NA NJIH SAM ALERGICNA!!!) na desnoj crnu brojanicu sa likovima,pre sam imala desetak razlicitih samo sve crne,al se izgubi

...na levoj isto nesto bizuterije kao lanac karika kad izlazim na event(SATOVE NIKAKO!!!),oko vrata srebrni ANKH UVEK!!!...posto imam 5 rupa na usima u glavnim menjam uvek neke eleg n vidne mindze(samo bez drveta,nisam naplavna nizija((strebam geo)))u 2. male alke od belog zlata koje su mi frendice sad za rodj kupile uz prababin bling-ring...i sad nesto sto nije bas ni srebro ni belo zlato ni eleg,niti se slaze,niti je neprimetan simbol vere ko brojanica...MARIJU-ANNU...

...NA EXQ PROSLE DINE KAD SAM UFATILA RAZLOG SVOJEGA POSTOJANJA NATERALA SAM GA DA PROBUSI UVO I STAVI CRNU REGGAE MINDZU SA VUTROM(ETO LEPOG PRIMERA ZA ONE KOJI NECE PEDERSKE ,A OCE QL)i tako iz para otad ja nosim drugu travq,kao 3. rupu na levom uhetu...