Tinejdzeri i nakit...

Jeste gay, uvek.
Jane(secate se , onaj za sastav o Nemackoj) je dziber nevidjeni.
Ima playboy cirkon mindjusu i majice u osam nijansi roze. I fiksnu protezu. I neki pokusaj srebrne kajle
I narandzastu kosu , a kad prdne kaze: Oho, pustio sam dronjka

Kao iz Cipelica da je izaso.
Ali , kul je Jane, stalno zajebava decu

Ne razumem. ;D.
Šta si pokušavala da kažeš?
Možda to zvuči ružno,ali nije. Lepo izgledaju. Mislim na moje narukvice.
@Funny!
Moj brat ims dugu kosu i probušeno uvo.
I zaista extra izgleda.
Ali da,glupo je kada muško nosi cirkon. To je tako Gej. xD

Tebi izgleda extra zato sto si mu sestra...xD

Pitaj njegove drugare sta misle o tome...ukoliko oni ne furaju taj trip...:p

82845-main_Full.jpg

Ma ovo je lepo, JE BEM VAM MATER METROSEKSUALNU
svi bekami ovog sveta terajte se

ja volim srebro i nakit uopste...na levoj ruci dinu dana nosim verenicki zlatan prsten moje prababe SA DIJAMANTOM,ko iz twilighta kad ed zaprosi belu...:D;na desnoj prsten u obliq 3 jednostavne debele i neraskidivo,poput kruga,povezane karike koji sam kao jedince dobila od matorih pre oko 5 dina,al posto vise nisam debela karika sad ga nosim...:loll: (BEZ CIRKONA,NA NJIH SAM ALERGICNA!!!) na desnoj crnu brojanicu sa likovima,pre sam imala desetak razlicitih samo sve crne,al se izgubi ;)...na levoj isto nesto bizuterije kao lanac karika kad izlazim na event(SATOVE NIKAKO!!!),oko vrata srebrni ANKH UVEK!!!...posto imam 5 rupa na usima u glavnim menjam uvek neke eleg n vidne mindze(samo bez drveta,nisam naplavna nizija((strebam geo)))u 2. male alke od belog zlata koje su mi frendice sad za rodj kupile uz prababin bling-ring...i sad nesto sto nije bas ni srebro ni belo zlato ni eleg,niti se slaze,niti je neprimetan simbol vere ko brojanica...MARIJU-ANNU...:)...NA EXQ PROSLE DINE KAD SAM UFATILA RAZLOG SVOJEGA POSTOJANJA NATERALA SAM GA DA PROBUSI UVO I STAVI CRNU REGGAE MINDZU SA VUTROM(ETO LEPOG PRIMERA ZA ONE KOJI NECE PEDERSKE ,A OCE QL)i tako iz para otad ja nosim drugu travq,kao 3. rupu na levom uhetu...:D

Poslednja izmena:
Ne razumem. ;D.
Šta si pokušavala da kažeš?
Možda to zvuči ružno,ali nije. Lepo izgledaju. Mislim na moje narukvice.
@Funny!
Moj brat ims dugu kosu i probušeno uvo.
I zaista extra izgleda.
Ali da,glupo je kada muško nosi cirkon. To je tako Gej. xD

Volim tvog brata. :heart: :aha:
Ja se jako palim na minđuše, to je skoro nemoguće. :)
Srebrne, maaale, debele alke sa ugraviranim šarama.
That's so... ah!

Cirkoni su way gay.

ja volim srebro i nakit uopste...na levoj ruci dinu dana nosim verenicki zlatan prsten moje prababe SA DIJAMANTOM,ko iz twilighta kad ed zaprosi belu...:D;na desnoj prsten u obliq 3 jednostavne debele i neraskidivo,poput kruga,povezane karike koji sam kao jedince dobila od matorih pre oko 5 dina,al posto vise nisam debela karika sad ga nosim...:loll: (BEZ CIRKONA,NA NJIH SAM ALERGICNA!!!) na desnoj crnu brojanicu sa likovima,pre sam imala desetak razlicitih samo sve crne,al se izgubi ;)...na levoj isto nesto bizuterije kao lanac karika kad izlazim na event(SATOVE NIKAKO!!!),oko vrata srebrni ANKH UVEK!!!...posto imam 5 rupa na usima u glavnim menjam uvek neke eleg n vidne mindze(samo bez drveta,nisam naplavna nizija((strebam geo)))u 2. male alke od belog zlata koje su mi frendice sad za rodj kupile uz prababin bling-ring...i sad nesto sto nije bas ni srebro ni belo zlato ni eleg,niti se slaze,niti je neprimetan simbol vere ko brojanica...MARIJU-ANNU...:)...NA EXQ PROSLE DINE KAD SAM UFATILA RAZLOG SVOJEGA POSTOJANJA NATERALA SAM GA DA PROBUSI UVO I STAVI CRNU REGGAE MINDZU SA VUTROM(ETO LEPOG PRIMERA ZA ONE KOJI NECE PEDERSKE ,A OCE QL)i tako iz para otad ja nosim drugu travq,kao 3. rupu na levom uhetu...:D
evo je opet........:mrgreen:

:eek:
:zcepanje:

Back