carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Pa dobro vi ste muskarci,mnogi stilisti govore da jednostavno najlepse musko bez nakita..ali ja nekako volim kad vidim lanac ili nesto tako,iako nije potrebno stvarno...
miki dodijao si
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro vi ste muskarci,mnogi stilisti govore da jednostavno najlepse musko bez nakita..ali ja nekako volim kad vidim lanac ili nesto tako,iako nije potrebno stvarno...
miki dodijao si
možda ovako nešto....
možda ovako nešto....
ja ne nosim nikakav nakit,
.samo preko vrata krst i 2 brojanice na rukama i to je sve....
Jao, jao, jao!
Obožavam nakit, aaaah, uvek me ljudi zezaju kako izgledam kao Ciganka sa ogrlicama, narukvicama, prstenjem...
Imam gomilu lanaca, krstova, kožnih narukvica, za ogrlice da ne pričam, uši sam skoro probušila, tako da tek treba da počnem s minđušama.
Prstenje naprosto obožavam, nikad ih ne skidam.
A muškarci s minđušom, ja ne znam da li ima išta lepše! Aaaaaa *drools*
A muškarci s minđušom, ja ne znam da li ima išta lepše! Aaaaaa *drools*
uh...neobican nakit nosim
uglavnom Africkog i Indijskog porijekla
mnogo volim neobican nakit
al ovde to nema sanse da se nadje
sve neke playboy cirkonisane kajle
ponekad nabasam na nesto u indian shopu
al to je to
nemam puno nakita,u fazi sam skupljanja
inace nosim samo mindjuse i ogrlice
narukvice i prstenje ne mogu jer su mi i prsti i ruka tanki( anoreksija) pa mi spadaju
Vooolim nakit. ;D
Na levoj ruci imam 12 plastičnih narukvica,različite boje. Nikada ih ne skidam i obožavam ih. xD
Oko vrata imam neki konac il' šta već.
Mada više kul mindjuša ima brat iako ima samo jednu rupicu. -.-
Alii doobro. xD
a jos nemam probusene usi