Tinejdzeri i nakit...

možda ovako nešto.... :P

30567109.jpg

Jao, jao, jao!
Obožavam nakit, aaaah, uvek me ljudi zezaju kako izgledam kao Ciganka sa ogrlicama, narukvicama, prstenjem... :D
Imam gomilu lanaca, krstova, kožnih narukvica, za ogrlice da ne pričam, uši sam skoro probušila, tako da tek treba da počnem s minđušama.
Prstenje naprosto obožavam, nikad ih ne skidam. :heart:

A muškarci s minđušom, ja ne znam da li ima išta lepše! Aaaaaa *drools*

Jao, jao, jao!
Obožavam nakit, aaaah, uvek me ljudi zezaju kako izgledam kao Ciganka sa ogrlicama, narukvicama, prstenjem... :D
Imam gomilu lanaca, krstova, kožnih narukvica, za ogrlice da ne pričam, uši sam skoro probušila, tako da tek treba da počnem s minđušama.
Prstenje naprosto obožavam, nikad ih ne skidam. :heart:

A muškarci s minđušom, ja ne znam da li ima išta lepše! Aaaaaa *drools*

Nema nista lepse
Imam celo izbuseno uvo nekih 4,5 rupica al to vise ne nosim..

uh...neobican nakit nosim
uglavnom Africkog i Indijskog porijekla

mnogo volim neobican nakit
al ovde to nema sanse da se nadje
sve neke playboy cirkonisane kajle
ponekad nabasam na nesto u indian shopu
al to je to

nemam puno nakita,u fazi sam skupljanja :D
inace nosim samo mindjuse i ogrlice
narukvice i prstenje ne mogu jer su mi i prsti i ruka tanki( anoreksija) pa mi spadaju
il_fullxfull.9237274.jpg

mnogo volim neobican nakit
al ovde to nema sanse da se nadje
sve neke playboy cirkonisane kajle
ponekad nabasam na nesto u indian shopu
al to je to

nemam puno nakita,u fazi sam skupljanja :D
inace nosim samo mindjuse i ogrlice
narukvice i prstenje ne mogu jer su mi i prsti i ruka tanki( anoreksija) pa mi spadaju
il_fullxfull.9237274.jpg

Fuj stvarno..mrzim te velike ogrlice bizuterijske(a bar da je pravo)pa jos oni cirkoni jeftini..playboy odavno izaslo iz mode.

Vooolim nakit. ;D
Na levoj ruci imam 12 plastičnih narukvica,različite boje. Nikada ih ne skidam i obožavam ih. xD
Oko vrata imam neki konac il' šta već. Tu je nekada bio kamenčić medjutim,kamenčić je otpao,a konac ostao na mrtav čvor svezaan. Oo xD
Hm. Ondak. Imam neki šraf od skejta što nosim kao prstenje i neku crnu prstenčugu što izgleda prelepo. <3. Hmmm... Imam hiljaduuuu ogrlica i narukvica. Oko ruke redovno nosim neku gumicu iako imam kratku kosu ne treba mi. Gumice su debele i crne koje nosi moj brat. xD
Zaaatim... Imam mindjuše neobičnog oblika. I njih obožavam. Mada više kul mindjuša ima brat iako ima samo jednu rupicu. -.- Alii doobro. xD

hm... imam jako mnogo nakita...mindjuse raznih oblika, velicina, boja... jedino nemam obicne alke (nisu mi zanimljive xD)... Narukvice pocinjem da skupljam i zanimljivih ogrlica imam... jedino prstenje ne nosim, nznm sto, nisam naletela na neki simpatican....:p moram da nabavim vecu kutiju za nakit... :D

Muskarac s' mindjusom - bolest...

Pogotovo oni sto imaju dugu kosu i jos mindjusu na uvce nataknutu....

@tema

Retko kad nosim nakit...a i kad nosim, nosim samo ovo: Ogrlicu sa priveskom majke bozije ili neku od narukvica sto imam...to je to.

од накита носим све сем огрлица
од минђуша највише волим љубичасте алке :heart:
наруквице све пластичне и дрвене оне гумене више не носим
имам само један прстен који носим понекад
имам пуно рајфова,шналица и гумица за косу али користим само једну шналицу(коју ми је лулудиа дала)и црну гумицу
:D :D :D

Back