DODIRLJIVA
Ističe se
- Poruka
- 2.485
...
Da li nosite neki nakit?sta vam se dopada..it vezano za to..
Da li nosite neki nakit?sta vam se dopada..it vezano za to..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sebe ne mogu da zamislim bez nakita..ranije sam nosila bizuteriju al sad se nesto ne kanim da je stavim...nekako mi izgleda glupo..volim zlato,srebro uhh..
Ne nosim nista specijalno napadano,male srebrne mindjusice,ponekad ih menjam,srebrni lanac obavezno i imam neki prsten od belog zlata kao verenicki iako mi se ne slaze uz ostalo srebro ja ga nosim jer mi je posebno drag.
uh...neobican nakit nosim
uglavnom Africkog i Indijskog porijekla
ja nosim samo jedan tanak srebrni lancic...krajnje suptilna stvar...to mi je kao uspomena..ovako ne volim nakit....msm nema nikakvu svrhu..opciju...samo ukras...beskorisna stvar...
Jao ja imam mindjuse i ogrlicu sa madagaskara..mislim da je nesto kao drveno..
i imam ogormnu deebelu narukvicu od srebra kovanu u africi..
I meni se dopada..vidim neku ribu na ulici sva u tom fazonu i ne skidam oci sa nje iako sam zensko..al opet ja se ne bih lepo osecala u tome,al volim kad vidim taj fazon..ona moja narukvica brate teska ko tuc stoji mi samo za ukras,da se hvalim da je iz afrike..xaxa