Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Ja obozavam burek i uvek izgledam ko svinja kad ga jedem, i bole me pichka... 8)jao fooooooooooraaaaa
ja mislim da ga devojke izbegavaju da ne bi izgledale ko svinje dok jedu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja obozavam burek i uvek izgledam ko svinja kad ga jedem, i bole me pichka... 8)jao fooooooooooraaaaa
ja mislim da ga devojke izbegavaju da ne bi izgledale ko svinje dok jedu![]()
Ja obozavam burek i uvek izgledam ko svinja kad ga jedem, i bole me pichka... 8)

Mmmm, jedina stvar koja valja da se jede u Sremskim Karlovcima za doručak: burek sa sirom.Ja obozavam burek i uvek izgledam ko svinja kad ga jedem, i bole me pichka... 8)

E, tad volim. Ostalo vreme u tih šest meseci pomisao na burek mi je poprilično gadna. Mislim i da ga nikad nisam jela u gradu, jer mi je i to fuj. Možda je za sve kriva ona Balaševićeva pesma koju sam slušala kao mala, a u kojoj spominje ''masan burek koji se cedi niz bradu'' ili tako nešto. 
Čitam jedan tekst u jučerašnjoj Politici.
Kažu kako burek gubi trku sa kroasanima. Pekari se žale da im stalno opada prodaja bureka i da oni nemaju objašnjenja za to (daću im ja jedno - retko ko zna da ga napravi da valja, plus ga peku jednom ili dvaput dnevno pa im stalno bude bajat). Naročito ga devojke izbegavaju jer kažu da goji, pa kupuju integralna peciva (samo mi nije jasno kako ta integralna peciva mogu biti imalo hranljiva).
Ispitali su par Beogradjana šta misle o ovome. Mnogi su izjavili da nije zdravo svakodnevno se hraniti u pekari (ali cenim da verovatno smatraju da je Mek ili neki fast-food poprilično zdrav).

). 
Mrsh!mozda bi trebalo ko lekara da ides!![]()
![]()

Aj tishina!!Mmmm, jedina stvar koja valja da se jede u Sremskim Karlovcima za doručak: burek sa sirom.
Mmmmmmmm.
Obožavam ga.

Jooooojjjjjjj, jedva chekam!Sta bre mrsh, boli te pitchka kad jedes burek to ne moz' da sluti na dobro

Budalo!Ja сам скапирао да колико год да једем, не могу да се угојим... Да ли је добро или лоше, питање је сад!?![]()
Meni je loše jer ne smem da doniram krv dok se ne ugojim bar četir'-pet kila.
komplet lepinja je zakon!!!!!!!!!Mada to samo u mom kraju znaju lepo da spreme!!!

Kako to? Koliko kila imas sad?
Pa ja mislim da samo ovde znaju uopste da ih prave......Tako je, kazi im...samo ovde znaju da naprave prave komplet lepinje![]()
Pa ja mislim da samo ovde znaju uopste da ih prave......

Takođe.
Meni je loše jer ne smem da doniram krv dok se ne ugojim bar četir'-pet kila.
Treba da imam više od 50kg a ja imam 45-46kg.![]()
da sam na tvom mestu,uh,samo bih jela.
Pa u neki drugim krajevima sam bio........i vidim da nema da se prodaje.....To ne bih znala.
Nesam upucena.![]()
Pa u neki drugim krajevima sam bio........i vidim da nema da se prodaje.....

ne kapiram?Eh, sad...mozda nema traznje.![]()