Tinejdžer štrajkovao glađu dok mu majka nije kupila iPhone

Sensei

Master
Moderator
Poruka
76.952
Indijski tinejdžer optužen je za emocionalnu ucenu nakon što je tri dana štrajkovao glađu kako bi izvršio pritisak na svoju jadnu majku da mu kupi iPhone.

Kratki video koji je snimio vlasnik prodavnice pametnih telefona u Indiji postao je viralan prošle nedelje jer prikazuje tinejdžera koji je priznao da je tri dana štrajkovao glađu kako bi ubedio svoju majku da mu kupi novi iPhone.

Žena, koja navodno zarađuje za život prodajom cveća ispred hrama, takođe je prikazana na snimku i ima izraz lica koji prilično govori sve o njenoj unutrašnjoj borbi.

Podelio indijski novinar Abhišek na X (bivši Tviter), video je pregledan više od milion puta i izazvao je žestoku debatu o gadžetima kao statusnom simbolu i pravima mlađih generacija.

1724693784356.png

Ima još jedna crnja priča iz Kine

Sjao Vang je imao samo 17 godina kada je odlučio da proda jedan od svojih bubrega kako bi kupio iPhone 4 koji inače nije mogao da priušti. Nakon operacije, Vangu je rečeno da će imati normalan život sa samo jednim bubregom, ali skoro osam godina kasnije, 24-godišnjak je trajno invalid i zavisi od dijalize.

1724693985163.png

Ima još jedna crnja priča iz Kine

Sjao Vang je imao samo 17 godina kada je odlučio da proda jedan od svojih bubrega kako bi kupio iPhone 4 koji inače nije mogao da priušti. Nakon operacije, Vangu je rečeno da će imati normalan život sa samo jednim bubregom, ali skoro osam godina kasnije, 24-godišnjak je trajno invalid i zavisi od dijalize.

Pogledajte prilog 1599182
Nek proda i taj bubreg, nek si priušti iphone 14 istera želju i dumre...Lepa smrt sa ostvarenom željom

Indijski tinejdžer optužen je za emocionalnu ucenu nakon što je tri dana štrajkovao glađu kako bi izvršio pritisak na svoju jadnu majku da mu kupi iPhone.

Kratki video koji je snimio vlasnik prodavnice pametnih telefona u Indiji postao je viralan prošle nedelje jer prikazuje tinejdžera koji je priznao da je tri dana štrajkovao glađu kako bi ubedio svoju majku da mu kupi novi iPhone.

Žena, koja navodno zarađuje za život prodajom cveća ispred hrama, takođe je prikazana na snimku i ima izraz lica koji prilično govori sve o njenoj unutrašnjoj borbi.

Podelio indijski novinar Abhišek na X (bivši Tviter), video je pregledan više od milion puta i izazvao je žestoku debatu o gadžetima kao statusnom simbolu i pravima mlađih generacija.

Pogledajte prilog 1599181
Velike te indijske plate kad ona od prodaje cveća tek tako za tri dana imala lovu za nov iphone

Batine ne bi vaspitale, vaspitava karakter i doslednost roditelja.

Ovom sto strajkuje gladju za iphone je već 1000 puta popušteno i za druge sitnice, verovatno mu je popuštano još dok je bio todler, pa se usadilo takvo ponašanje.
I verovatno su ga štitili od svih posledica njegovih grešaka te nikada nije naučio odnos između uzroka i posledice.

Nedosledni roditelji prave debile od ljudi.

Zakljucak ovih prica je ne prodajte bubreg prodajte jedno jaje....
Hitleru nije smetalo , nece ni vama...
A ifon je ifon...bez ifona se ne ebe...

Ovo poslednje nije moj zakljucak nego jedne device iz CG , koja je imala cudne zahteve ali ih je sve ostvarila preko one mreze tinder jel tako bese...
E sad, kazu crnogorci i crnogorke da to u CG nije kupleraj servis, ali uz duze posmatranje razvoja njihove dugogodisnje veze ja se sa tim ne bih slozio iako su se nasli da su prelepi i jedno i drugo , oseca se bes u seksu i kod jednog i kod drugog , a taj bes je obicno zato sto emotivno i intelektualno nisu kompatibilni iako jesu posveceni jedno drugom..

Proseravanja oko posvecenosti su izgleda za infantilne osobe..
ceo forum je u tim proseravanjima, e sad ja volim razlicitost pa se ne mesam mozda je posvecenost ugodna, meni je ugodna, ali ja prvo obezbedim kompatibilnost pa onda ide posvecenost...ne obrnuto....

Back