Tinder - iskustva

Nacina kako se cita izgled, pokret postupci, boja glasa, ...nauci se to, ali je uvek bilo lakse ukrasti ili dobiti od majke, tetke ( one sto se nije udala ili sto se razvela...) a babe su riznica...ono sto majka preskoci, baba sigurno kaze....

Moj kolega je legenda, napravio profil iz fazona da vidi ima li tu šta. Nedelju dana pustinja.

Onda se slikao pored svoje nove bembare i ubacio par ključnih reči "LaCosta.... Paciotti.... Jacuzzi... Via Spiga....", i kvalitetno bambusanje počelo u roku od odma.

Zaključak - treba dobro odabrati tekst.
pa to je kljucno sto je njegova a ne unajmljena
znaju i one da ima prevaranti sto unajme odela i limuzine na dan i ondak pojentiraju

Predubedjenja su problem neobavestenosti i nezainteresovanosti.
Neces mi dokazati da pored osvescene zene cuci neosvescen muskarac.
Naprotiv, zene sve vreme kasne i svojim predubedjenjima prave sebi problem, ali i torokanjem stvaraju misljenje o neosvescenim muskarcima.
Ahaaa, rekao si mi da osvescena zena ne moze biti pored neosvescenog muskarca.
Jeste,coveku kad je dobro negde on sedi.
Kad nije, znaci da se osvestio.

Nacina kako se cita izgled, pokret postupci, boja glasa, ...nauci se to, ali je uvek bilo lakse ukrasti ili dobiti od majke, tetke ( one sto se nije udala ili sto se razvela...) a babe su riznica...ono sto majka preskoci, baba sigurno kaze....
A sto se tice ucenja zenskog dela familije, mene su mogle jedino da nauce da su svi muskarci egoisticna,lazljiva, prevarantska go.mna :D
Nisu.
A jb.g sad, mozemo mi do sutra skakati coveku po glavi kako je glup..

Moj kolega je legenda, napravio profil iz fazona da vidi ima li tu šta. Nedelju dana pustinja.

Onda se slikao pored svoje nove bembare i ubacio par ključnih reči "LaCosta.... Paciotti.... Jacuzzi... Via Spiga....", i kvalitetno bambusanje počelo u roku od odma.

Zaključak - treba dobro odabrati tekst.

Otprilike je ovo fazon koji redovno prolazi na svim sajtovima ili aplikacijama za upoznavanje.

Generalno ukoliko materijalni aspekt ne istaknes tesko ces ostvariti bilo kakav kontakt o čemu govori oi ovaj tekst sa eksperimentiom.

Muški profil koji smo napravili, takođe koji nije bio lažan, bio je isto sa pristojnim slikama i kratkim i zanimljivim opisom.
Nakon kupljene Badoo VIP članarine i kredita, bili smo u mogućnosti da stupimo u kontakt sa ženama koje su registrovane na ovom sajtu.
Iz našeg iskustva, žene sa kojima smo stupili u kontakt su bile raznih profila, godina i pogleda na svet. Veliki broj, iako smo imali atraktivan profil, nije odgovorio na naše poruke iako smo videli da su bile pročitane.
Nakon nekoliko dana i nekoliko 10ina pokušaja stupanja u kontakt sa registrovanim ženama, ostvarili smo 2 kontakta a sa jednom od njih, i otišli na sastanak, koji je nažalost, bio potpuno nezanimljiv.
Iako Badoo ima korektnu databazu korisnika, kvalitet je diskutabilan i, nažalost, možemo reći da smo dosta vremena “bacili” na ovom sajtu, bez previše uspeha.

Dakle i pored kupljenih svih mogucih dodatnih opcija, profil osobe koja je tražila upoznavanje ma koliko kvalitetan i atraktivan bio nije imao uspeha bez obzira na sve.

https://upoznavanjeprekointerneta.w...zspBSt9BkfUvGlufv47sCyweYiXcxISLrch9UgRI7rwxs

Poslednja izmena:
Otprilike je ovo fazon koji redovno prolazi na svim sajtovima ili aplikacijama za upoznavanje.

Generalno ukoliko materijalni aspekt ne istaknes tesko ces ostvariti bilo kakav kontakt o čemu govori oi ovaj tekst sa eksperimentiom.

Dakle i pored kupljenih svih mogucih dodatnih opcija, profil osobe koja je tražila upoznavanje ma koliko kvalitetan i atraktivan bio nije imao uspeha bez obzira na sve.

https://upoznavanjeprekointerneta.w...zspBSt9BkfUvGlufv47sCyweYiXcxISLrch9UgRI7rwxs

Na Tinderu veću ulogu igra izgled, pa tek pod broj dva materijalni aspekt.
Bar tako je u zapadnom svetu. Ne znam kako je u Srbiji: materijalni aspekt je verovatno važniji nego na zapadu. Ja sam koristio Tinder godinu i po dana i imao sam određenih uspeha. I devojka sa kojom se sada viđam sam upoznao preko Tindera. :)
Uglavnom, ličnost i karakter uopšte ne igraju nikakvu ulogu.

To dokazuje ovaj socijalni eskpertiment (sproveden u Londonu):

Premotaj na 3:57

Istovremeno zastrašujuća i urnebesno smešna stvar. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dakle, milenijalnke nemaj nikakav moralni kompas: idu samo za parama i za izgledom, dakle samo izgled i pare su bitni, sve ostalo je nebitno. ;)

Taj socijalni eksperiment je jako dobra ilustracija ženskog entitlementa i hipergamije: tipično, devojke koje su prosečne i ispodprosečne (male, niske, gojazne, neobrazovane i sa nekim bzvz poslovima ili nezaposlene i sl.) polažu prava na natprosečne momke (visoke, zgodne, sa dobrim poslovima, svojim stanom i kolima i sl.) :lol:

Ovako izgleda Tinder profil jednog prosečnog momka:

Dakle, nijedan match. A taj momak uopšte nije ružan. Ali je problem što prosečni momci danas, nažalost, nemaju nikakvu prođu.

Na Tinderu važi Parerto princip: 80% devojaka polažu pravo na top 20% muškaraca.

https://medium.com/@worstonlinedate...ably-better-off-not-wasting-your-2ddf370a6e9a
Tinder Experiments II: Guys, unless you are really hot you are probably better off not wasting your time on Tinder — a quantitative socio-economic study

It was determined that the bottom 80% of men (in terms of attractiveness) are competing for the bottom 22% of women and the top 78% of women are competing for the top 20% of men.

Uglavnom, ako neki momak izgleda ubitačno dobro, kao Spartanski ratnik, kao model, biće mu oprošteno čak i ako je pedofil, nacista, silovatelj dece sa GPS nanogicom, zatvorski osuđenik koji je prebio svoju bivšu ženu, bivši borac ISIS-a iz Sirije, krajnje nekulturna i nevaspitana seljačina... itd.
Toliko o onim pričama kako su ličnost, dobar karakter, smisao za humor najprivlačnije karakteristike muškarca. :D Devojke vole momke zlatnih srca. :lol: Znači to je ženski virtue signalling, proseravanje. :roll:

Na Redditu je postojala jedno vreme grupa /r/ChadFish gde su pravili ovakve scijalne eksperimente. Šteta što je zabranjena. :( Mogu samo da zamislim kakvih je sve bisera bilo tamo. :lol::lol::lol: Da se valjaš od smeha po podu. :rotf:

Poslednja izmena:
Ako mene pitaš: 60% privlačnosti otpada na izgled, 40% na karkter i 0% na maternijalni aspekt.

Svakako ne bih želeo da imam išta sa devojkom koja je pedofilka, nacista sa istetoviranim kukastim krstom na telu, kriminalac sa GPS nanogicom, mrzitelj muškaraca, bivši borac ISIS-a iz Sirije ili tako nešto.

Back