Tinder i prevare

Po meni je ceo tinder prevara. Zagovaraju neka poznanstva, prioritet im je navodno ljubav, soul mate, a zasniva se iskljucivo na fizickom izgledu. Aj eto po koji tag dole tipa: volim setnje, skupa pica i po koju knjigu naopacke na plazi procitam..
Gresis
Eno moja najbolja drugarica vrc dve i po godine u vezi s likom s tundrra
I cekaju bebu ☺️

Meni je to jedno jako ruzno mesto po pricama mojih poznanica koje koriste i Tinder i Badoo godinama.
Zaista jedno leglo prljavstine. Sudeci po njihovim pricama.

Javljaju se uglavnom muskarci i zene u vezi ili braku za neki kres...Mnoge nude svoje besplatne seksualne usluge preko kamera i uzivo. Tako i moje drugarice.
Naravno ne svakom...Uvek su to neki lekari, advokati, privatnici...

Nikada nisam shvatila zasto. Vidim uzbudjenje u njihovim ocima kada se osecaju pozeljno...Ima tu i takmicenja sa njihovim zenama, devojkama da budu bolje...
Usput traze naravno ljubav...Koju ne pronalaze dok vijaju zavodljive individue sa marketa.
Posle ih zene ljubavnika proganjaju...
Ja sam i njima licno rekla da bi barem mogle naplacivati svoje usluge pa bi imale i neke koristi od toga.

Onda ima slucajeva samo emotivno seksualnog iskustva i manipulacije koje traje godinama...

Sve u svemu ne bih umela da opisem adekvatnim recima dokle su se srozali medjuludski odnosi (po mom misljenju naravno).

I da...bilo je slucajeva i da je lik samohrani otac...Slao slike deteta...A nema para...pa trazi pozajmicu...Posle se i kuce razbolelo...

Ima svega... Tako da verujem da ima i ljubavi u nekim retkim slucajevima.

I sada da upoznas negde 10 likova
Rendom onako u zivotu
Devet ce imati nekog kosturabu ormanu
Zenu koja ga ceka kuci a prica okolo kako je razveden
Zenu koja ga ceka kuci i to otvoreno prizna
Nema nikoga ali zeli samo seks i nije spreman za nista vise
Zeli seks ali ce ti precutati da ima jos njih 10 koje misli da krese pored tebe
i tako

356C138D-65F0-407F-B80B-4F620BA30485.jpeg

I sada da upoznas negde 10 likova
Rendom onako u zivotu
Devet ce imati nekog kosturabu ormanu
Zenu koja ga ceka kuci a prica okolo kako je razveden
Zenu koja ga ceka kuci i to otvoreno prizna
Nema nikoga ali zeli samo seks i nije spreman za nista vise
Zeli seks ali ce ti precutati da ima jos njih 10 koje misli da krese pored tebe
i tako
Ja nisam ni rekla da nema...Ali ovo moze da bude u istom minutu..Pises jednom, drugom, trecem...
Ipak u realu trebas da pridjes...da je/ga malo baris...Mozda i pozoves na neko pice, itd...
Neverovatno koliko zena je takodje spremno da hotuje sa random likovima ovako preko neta cak i da ukljuci kameru.
Verovatno je sada to vec normalno u ovom svetu.
Posledice su medjutim nemerljive po pitanju porodica i emotivnih veza.

Ljudi se razvode u nadi da ce ih tamo neko ozeniti koga u zivotu nisu videli uzivo.
Licno znam primer.

Znam, znam...imam "interesantnu" paletu poznanika...Sta cu...U kontaktu sam sa jako puno ljudi :)

Ja nisam ni rekla da nema...Ali ovo moze da bude u istom minutu..Pises jednom, drugom, trecem...
Ipak u realu trebas da pridjes...da je/ga malo baris...Mozda i pozoves na neko pice, itd...
Neverovatno koliko zena je takodje spremno da hotuje sa random likovima ovako preko neta cak i da ukljuci kameru.
Verovatno je sada to vec normalno u ovom svetu.
Posledice su medjutim nemerljive po pitanju porodica i emotivnih veza.

Ljudi se razvode u nadi da ce ih tamo neko ozeniti koga u zivotu nisu videli uzivo.
Licno znam primer.

Znam, znam...imam "interesantnu" paletu poznanika...Sta cu...U kontaktu sam sa jako puno ljudi :)
Mog kuma je tako ostavila zena. Prvo je na tinderu nekom liku uplatila 300e. I taj nestao..onda se uhvatila sa nekim ko joj je obecavao kule i gradove..na kraju je stvarno ozenio, otisli su u nemacku, kad tamo tip ima četvoro dece, uposlio je da mu bude poput kućne pomocnice. Najebala je u svim pravcima. U nemackoj mesi hleb. Udovac, nema ker za sta da ga ujede. Prilikom upoznavanja prijavio samo jedno dete. Pokušala je da se vrati ali kum ni da čuje.
Nije kriv tinder, ni bilo kakvi sajtovi za upoznavanja. Krivi su ljudi koji nemaju strpljenja ni vestine da prvo dobro provere sa kim imaju posla. Mozes da se dopisujes, Mozes i u startu da kazes svoje namere, Mozes da zakazujes sastanke, ali svako bi trebao dobro da proveri da li ce zaista otici na taj sastanak.

Pomeni bi infernet trebao zapravo da bude bolji nacin zblizavanja nego stvarni zivot. Tj ona forma, pocetna. Tekstualna. Kao sto su bili chatovi. Jer tu imas prostor da se ispoljis komunikacijom, nasuprot kaficu, koji je podjednako izvestaceno mesto, ako ne i vise.
Tako je. Medjutim forum je ipak drugaciji. Prvenstveno vecina nije tu da bi nasli partnera pa je i energija drugacija.

Mozes bolje da steknes utisak o nekome kroz teme koje posecujete, kakav je ko u interakciji sa drugima, kolika je paljevina, sta koga zanima, zajednicka interesovanja, itd...

Mada sve je to do osobe ne do mesta upoznavanja...
Kako ide ona pesmica... We found love in a hopeless place...Cuda su moguca svuda :mrgreen:

Back