blablablahh
Aktivan član
- Poruka
- 1.235
interesantno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
GresisPo meni je ceo tinder prevara. Zagovaraju neka poznanstva, prioritet im je navodno ljubav, soul mate, a zasniva se iskljucivo na fizickom izgledu. Aj eto po koji tag dole tipa: volim setnje, skupa pica i po koju knjigu naopacke na plazi procitam..
U vezi? Jesu li se uzeli?Gresis
Eno moja najbolja drugarica vrc dve i po godine u vezi s likom s tundrra
I cekaju bebu![]()
U planu je. Zive zajedno od decembra 2020.U vezi? Jesu li se uzeli?
Ima naravno. Samo nije na klik. I malo trebaju da se potrude ljudi oko besplatnog seksa...Ima svega kao i van aplikacije
Zasto mislite da toga nema u realu
Ja nisam ni rekla da nema...Ali ovo moze da bude u istom minutu..Pises jednom, drugom, trecem...I sada da upoznas negde 10 likova
Rendom onako u zivotu
Devet ce imati nekog kosturabu ormanu
Zenu koja ga ceka kuci a prica okolo kako je razveden
Zenu koja ga ceka kuci i to otvoreno prizna
Nema nikoga ali zeli samo seks i nije spreman za nista vise
Zeli seks ali ce ti precutati da ima jos njih 10 koje misli da krese pored tebe
i tako
Mog kuma je tako ostavila zena. Prvo je na tinderu nekom liku uplatila 300e. I taj nestao..onda se uhvatila sa nekim ko joj je obecavao kule i gradove..na kraju je stvarno ozenio, otisli su u nemacku, kad tamo tip ima četvoro dece, uposlio je da mu bude poput kućne pomocnice. Najebala je u svim pravcima. U nemackoj mesi hleb. Udovac, nema ker za sta da ga ujede. Prilikom upoznavanja prijavio samo jedno dete. Pokušala je da se vrati ali kum ni da čuje.Ja nisam ni rekla da nema...Ali ovo moze da bude u istom minutu..Pises jednom, drugom, trecem...
Ipak u realu trebas da pridjes...da je/ga malo baris...Mozda i pozoves na neko pice, itd...
Neverovatno koliko zena je takodje spremno da hotuje sa random likovima ovako preko neta cak i da ukljuci kameru.
Verovatno je sada to vec normalno u ovom svetu.
Posledice su medjutim nemerljive po pitanju porodica i emotivnih veza.
Ljudi se razvode u nadi da ce ih tamo neko ozeniti koga u zivotu nisu videli uzivo.
Licno znam primer.
Znam, znam...imam "interesantnu" paletu poznanika...Sta cu...U kontaktu sam sa jako puno ljudi![]()
Tako je. Medjutim forum je ipak drugaciji. Prvenstveno vecina nije tu da bi nasli partnera pa je i energija drugacija.Pomeni bi infernet trebao zapravo da bude bolji nacin zblizavanja nego stvarni zivot. Tj ona forma, pocetna. Tekstualna. Kao sto su bili chatovi. Jer tu imas prostor da se ispoljis komunikacijom, nasuprot kaficu, koji je podjednako izvestaceno mesto, ako ne i vise.