Tijek misli koji se odnosi na pretpostavke, kao i misli o budućim razmišljanjima

Maeeeestro

Aktivan član
Poruka
1.398
Eto, tako subota je, dan odmora, dan za smirenost, godiśnji će vjerojatno kroz četiri, pet, śest tjedana, a do tada puno posla, ali i poneśto izvan poslovnih aktivnosti.

Međutim, ono śto ja primjećujem ovih dana, a naročito i kroz izuzetno jako detaljne snove, ono śto ja primjećujem da već sada u subotu ja razmišljam o ponedjeljačkom stolu ponaśanja, budući da se i baś sad u ponedjeljak će se na posao vratiti i nekoliko ljudi koji mi baś i ne odgovaraju, tako da će dinamika u okruźenju ipak biti neśto drugačija.

E, sad kako opisati ovakve osjećaje, misli, zapažanja, fragmente?

Ja već sad razmišljam da ću u ponedjeljak nakon posla polaganim tempom ići prema doma ili ne odmah prema doma, nego lagano na biciklom, pa moźda sjesti u neki park, popiti neśto šoka, pojesti neke kekse ili ćipse i slično, i da ću u tim trenucima razmiśljati ne samo o poslu, nego i o ljetu, ali i o nekim poroślom ljetima, proliećima, pa moźda i zimama, możda ću i lagano sluśati glazbu, koja će vrlo vjerojatno biti nostalgična i donijeti novije poglede na starija sjećanja.

Może li se to nazvati buduća proślost, tj. kako subotu popodne se pripremiti na ponedjeljak ujutro, ali i ponedjeljak popodne?

Posao me zna veoma umarati, naročito joś sad i te dvije baś kolegice koje se vraćaju i koje će par preko deset puta u osam sati spominjati da je vruće i sparno i da prijaśnjih ljeta nije bilo toliko vruće.

Kako shvatiti tu buduću proślost? Je li możda ćak i dobro smirenije razmiśljati o tim detaljima, pa ćak i detaljnim detaljima, pa ćak i malo se rjeđe druźiti s ljudima u slobodno vrijeme kako bih se bolje fokusirao na poslovne aktivnosti, zato jer i na poslu nije baś dobra situacija?

Koliko je vażno razmiśljati o tome śto sve ulazi u um?

I evo, nakon nekoliko dana, dosta se toga izmjenilo, izvan poslovni źivot je bio vrlo neobičan, druženje s jednom prijateljicom je povremeno bilo romantično, da bi se nakon toga ona jako udaljila i prekinula kontakt.

Dan poslije na poslu mi je bilo znatno teźe.

Danas je dan odmora, i ja puno razmišljam o tome zašto sam ja nju doživio toliko pozitivnom , iako ona to baś i nije.

Želim se bolje fokusirati na posao zato što je uskoro odluka o nastavku ugovora ili prekidu.

Mislim da treba da se opustiš tokom vikenda. Vikend postoji da se odmorimo i opustimo.

Želim se bolje fokusirati na posao zato što je uskoro odluka o nastavku ugovora ili prekidu.

Fokusiraj se na poslu tokom radnog dana i popodne kad se vratiš s posla.

Želim ti puno sreće i da ti nastave Ugovor o radu.

Mislim da treba da se opustiš tokom vikenda. Vikend postoji da se odmorimo i opustimo.

Fokusiraj se na poslu tokom radnog dana i popodne kad se vratiš s posla.

Želim ti puno sreće i da ti nastave Ugovor o radu.
Hvala puno

A , da, nezgodno je što ja prečesto stavljam fokus na svoje greške, i onda me to nekako koči i onda se vraća pesimizam, ne onoliko jako kao prije nekoliko godina, ali ipak veoma nezgodan i stresan.

Back