Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Њему је буђелар пун већ преко деценију, али, али...Ima da mu naude onoliko!Al ste naivni,kad si napunio budjelar,bole ga za RTS!
Radoslav Lale Pavlović najavio smenu RRA, Upravnog odbora RTS-a i Generalnog direktora RTS-a.
Tijanić odgovara u prepoznatljivom stilu poentirajući na nebitnim detaljima.
Šta fali Šovinističkoj farsi i Mom rođaku sa sela?genijalni scenarista.... poput Šovinističke farse
Ma Tijanić je svoju klarijeru definitvno završio , samo je pitanje dana i vremena kada će biti smenjen , on jednostavno MORA DA LETI IZ RTS_A
Možda je satelit?Еботе,
нисам знао да је и пилот?![]()
Plitko i glupo ,mislim na ŠF ,a ovu seriju sam gledao par epizoda i nije Bog zna šta ,al nije ni tako loše,mada ako pogledamo konkurenciju u poslednjih 10-20 godina još je i dobra .Šta fali Šovinističkoj farsi i Mom rođaku sa sela?
Možda je satelit?
mala moja ruski satelitu....
Pre toga nismo, izuzev Indeksovaca i Top liste uopšte imali takav žanr. Bio je to iskorak za svoje vreme i uslove. Tad je čak i Vuk Drašković bio zanimljiv dirajući neke nedodirljive teme.Plitko i glupo ,mislim na ŠF ,a ovu seriju sam gledao par epizoda i nije Bog zna šta ,al nije ni tako loše,mada ako pogledamo konkurenciju u poslednjih 10-20 godina još je i dobra .
Vaznija je zuta bagra iz RRA ..... mislili su da ce vecito turcima i ,, zapadnim prijateljima ,, deliti frekvenicije ...
RRA pozz od Lepog Bore ......
Tijanica u bajbok ...
Radoslav Lale Pavlović najavio smenu RRA, Upravnog odbora RTS-a i Generalnog direktora RTS-a.
Kako ne valja? Đilas na početku godine otkupi sav propagandni prostor za 20% vrednosti. Naravno na lepe oči, i onda to, kao, plaća tokom godine. Radoš Bajić hiperprodukuje serije sumnjive vredosti i biva isplaćen čak i pre završetka. Taj novac se sliva u kasu DS za finansiranje partije.A nije pitao Nikolica za zdravlje kad je najavljivao da ce da ga smeni prvi dan?
Podrzavam smenu u rts-u, ovaj ne valja. Pitanje je i koga ce umesto njega da stave, ali mnogo gore ne moze.
Kako ne valja? Đilas na početku godine otkupi sav propagandni prostor za 20% vrednosti. Naravno na lepe oči, i onda to, kao, plaća tokom godine. Radoš Bajić hiperprodukuje serije sumnjive vredosti i biva isplaćen čak i pre završetka. Taj novac se sliva u kasu DS za finansiranje partije.
Verovatno neko paralelno sprovodi komunističku strategiju kroz RTS, što se vidi zadnjih dana, i uređuje RTS.Radoslav Lale Pavlović najavio smenu RRA, Upravnog odbora RTS-a i Generalnog direktora RTS-a.