Tihi, pa danas nam je divan dan, divan dan...

Reefer

Starosedelac
VIP
Poruka
197.119
Ne mogu da verujem da Tihi nije danas počeo ovakvu temu? Ili je privremeno sprečen, ili ja nisam dobro pregledao današnje teme?
Pa hajde, da ne prođe dan bez sećanja na taj lepi trenutak u našim životima, od pre nekih 50-ak godina.

Boris Tadić

Predsednik Republike Srbije

Rođen je 15. januara 1958. godine u Sarajevu.

Ne mogu da verujem da Tihi nije danas počeo ovakvu temu? Ili je privremeno sprečen, ili ja nisam dobro pregledao današnje teme?
Pa hajde, da ne prođe dan bez sećanja na taj lepi trenutak u našim životima, od pre nekih 50-ak godina.

Boris Tadić

Haha, fenomenalna tema. :hahaha1: Tihi je na bensedinima izgleda. :hahaha:

Boris Tadić

Zna Tihi sve, pa i kad je predsednikov rodjendan, ali od muke nije hteo ni da pise juce bas u strahu da neko ne otvori takvu temu. :mrgreen:

Kad ono - desilo se, samo kasno! :lol;

Tihi nije tu. Otisao je u Smrijecno da se licno pokloni pred pragom Tadiceve kuce zato sto je otkrio smisao svog zivota :)

Istina, da nije Borisa taj tupadžija ne bi imao koga da mrzi. Mržnja pokreće. ŠUPLJOGLAVCE koji kao, fol, imaju šta da kažu.
Sa obe strane :lol:

Inače, Borisu, nekad bilo sad se pripoveda, najlepšem, želim da se batali politike, poebe Seve, dugo živi ali dalje od mene.
Bio mi je najlepši pre mandata kada je trebalo skucati mlakonju šupljeg Koštunicu, nešto manje na početku mandata, još-kako tako iz Italije, ali, IZ BLIZINE --- GROZA.
BLJUTAV

ebo ti lepotu bez suštine. posebno kada se radi i o mojoj koži. egoista sam ja. najstrašniji.

Poslednja izmena:
Желим му да следећи рођендан проведе као опозиционар. Поред тога, желим му добро здравље и дуг живот.

Tadicu zelim da sledeci rodjenndan provede na zurci sa ekipom u za to odgovarajucem mestu

075-4.jpg

I tebi je Morrisone, partizanski Tihi :lol:, mesto s njima, da se ne lažemo. Voziš Čiroki, letuješ u Tunisu, pozivaš na UBISTVA, je li ti ceniš genije, izdajnika, kakiš, pljuješ, muvaš, 'radiš' knjige i ovede kao FOL SPAŠAVAŠ SRBIJU
De, bre, ĆIBRA!!

nit letujem u tunisu nit vozim ciroki, vozio sam nekad davno , a ni ne pozivam na bilo cije ubistvo.

pozivam na delovanje pravde i zakona i hapsenje kompletne aktuelne vrhuske. to pozivam.

i da time spasavam srbiju.

Back