TIBETANSKO UCENJE O SMRTI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 235367

Ističe se
Poruka
2.786
Da li covekova dusa zauvek umire i li se vraca nazad,.....Mnogi su odgovore potrazili na drevnomTibetu....Kuda ide astralno telo-dusa coveka posle smrti....Dali druga dimenzija sluzi za prelazk covekove duse u ponovno radjanje....Da li di postoje druge astralne dimezije u kojima se bude nakon smrti, i dali mistika tibeta pruza odgovore na ova pitanja.....Mnogi su potrazili odgovore....http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=11215

Na osnovu Tibtanskog ucenja neminovno zakljucujemo da postoji druga dimezija koje nase etericno telo ima sposobnost da poseti....Posto postoje primeri da te dimenzije lame mogu dosegnuti iu meditativnoj fazi, isto se dogadja i u procesu kruznog toka radjanja-reinkarnnacije.....Izvolite vasa misljenja....

Znam da je tesko to objasniti recima ali....kako dozivljavas to napustanje tela, sta osecas....??? Ne znam kako da pitam ali mislim da razumes sta me interesuje :)

Posto sam radio Astralnu projekciju u relnom vremenu,pomocu meditacije....Opis je sledeci-Posto putem meditacije pripremis astralno telo i pocnenes njegovo odvajanje, osecas se kao pero.lak i posle pocetnih vibracija, mozs da osetis lakocu, i vidi samog sebe sa plafona. Kretao sam se samo iznad tela ne i bocno jer ne umem da upravljam astralnim telom....Ksnije se uci i to....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back