S sheba021 Primećen član Poruka 809 29.01.2015. u 20:54 - Ti imaš vremena, a ja ga ne bih trošio #26 Sebastian2: Ne treba biti strpljiv.Ebes to.Nesto ili ide lako,ili ne ide nikako. Kliknite za proširenje... Upravo. Sa izuzetkom stidljivih, neckaju se jedino one kojima je momak u najboljem slucaju samo ok. Mene ne interesuju devojke kojima sam samo ok.
Sebastian2: Ne treba biti strpljiv.Ebes to.Nesto ili ide lako,ili ne ide nikako. Kliknite za proširenje... Upravo. Sa izuzetkom stidljivih, neckaju se jedino one kojima je momak u najboljem slucaju samo ok. Mene ne interesuju devojke kojima sam samo ok.
PLP Poznat Banovan Poruka 9.849 30.01.2015. u 07:56 - Ti imaš vremena, a ja ga ne bih trošio #27 sheba021: Upravo. Sa izuzetkom stidljivih, neckaju se jedino one kojima je momak u najboljem slucaju samo ok. Mene ne interesuju devojke kojima sam samo ok. Kliknite za proširenje... Sta to znaci da je momak OK?Pa lepo je curu prosetati, pa picence pa vecerica, pa cvecka, pa prica, pa romantika, i tako dalje, jer dokle,ne znamo.
sheba021: Upravo. Sa izuzetkom stidljivih, neckaju se jedino one kojima je momak u najboljem slucaju samo ok. Mene ne interesuju devojke kojima sam samo ok. Kliknite za proširenje... Sta to znaci da je momak OK?Pa lepo je curu prosetati, pa picence pa vecerica, pa cvecka, pa prica, pa romantika, i tako dalje, jer dokle,ne znamo.
gost 189815 Iskusan Poruka 5.826 30.01.2015. u 18:20 - Ti imaš vremena, a ja ga ne bih trošio #28 Vasilij Zajcev: Da li imate živaca za nećkanje svog partnera ili ribe koju muvate? Strpljivi ste ili idete dalje? Kliknite za proširenje... ja mislimd a to najvise zavisi od zelje,sto ima vise zelje to je vise strpljenja,ali do odredjene mere
Vasilij Zajcev: Da li imate živaca za nećkanje svog partnera ili ribe koju muvate? Strpljivi ste ili idete dalje? Kliknite za proširenje... ja mislimd a to najvise zavisi od zelje,sto ima vise zelje to je vise strpljenja,ali do odredjene mere
Araon Elita Poruka 18.385 30.01.2015. u 19:18 - Ti imaš vremena, a ja ga ne bih trošio #29 Toliko nemam strpljenja da to nije normalno, zaista nije normalno... Kod mene nema čekanja, ni minut.
Toliko nemam strpljenja da to nije normalno, zaista nije normalno... Kod mene nema čekanja, ni minut.