Ti imaš vremena, a ja ga ne bih trošio

tacno samo onaj koji te zamajava e taj mahom ne zna granicu

- - - - - - - - - -

obicna glupost

u tom slučaju njegova/njena granica nije ni važna, važno je da znaš svoju i dokle možeš ići odnosno čekati...dopustiti da te netko vuče za nos, sve pod maskom podizanja vlastite cijene je obična glupost, ali smo svjesni da ima i toga...pa ako neko voli, nek i izvoli :lol:

Obicno sam strpljiv, ali ima i ono sto me brine "ko ceka - taj izvisi".

Vidjao sam primera da je devojka stidljiva, neiskusna, pa ajde da se progleda to kroz prste (i isplatilo se to cekanje), ali ovako ne znam koliko bi mogao aktivno da muvam neku a ona nista.
Moze da bude milion stvari, nema hemije, ne privlaci je, ne zna ga dovoljno dobro, ne zna sta hoce, tj. koliko je on ono sta ona hoce, ma milion cuda. A i mi muski znamo da se spetljamo da tako kazem, sve kao polako fino, da ne forisiramo nesto, lagano (postujemo je sto kazu muskarci neretko), ali jbg, nekada je mozda bolje stegnuti se i krenuti u ofanzivu, pa kud pukne da pukne, jer moze se desiti da se njoj bas svidi tako u toj "laganoj" zoni. Malo se muvate, druzite, ti bas ne iniciras nesto vise, ali tu si joj, siguran, svidjas joj se mozda, ali ima tu nesto sto je koci, a to ostavlja mogucnost da uleti neko drugi. Nema tu zlatnog pravila, e sad agresivno, direktno, sad polako.

Znam eto primer, sve tako lagano, polako, on ceka, da ne bude sada neki navaletan, devojka fina, dobra, i njemu pukne film posle ne znam koliko, i krene agresivno i uspe, a ispalo je da je devojka samo stidljiva i neiskusna pa je zato odugovlacila.

Back