DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 51.611
Ne verujem da bi ga vucic pustio tek tako.Sa 600 meleona![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem da bi ga vucic pustio tek tako.Sa 600 meleona![]()
Mecena dušo, ja sam žensko. To je bila moja procjena ,,od oka,,!Bas bi bilo zanimljivo gledati dal si jak samo na recimasledeci put cik probaj tu terapiju u rl
![]()
Malo osmeh da vam se pojavi na licu , iako situacija u kojoj smo nije smešna
Ovo je jedan od transparenata sa današnjeg protesta penzionera i baba i deda studenata
Pogledajte prilog 1681453
Bilo je još maštovitih poruka
„U ovome je caka, neće sendvič baka. Ni da gleda Zadrugu i Farmu, već da sprema za studenta sarmu“
„Baby boomeri su uz vas“.
„Ti imaš kobre, ja imam babu“
Ups onda cutimMecena dušo, ja sam žensko. To je bila moja procjena ,,od oka,,!
Gde su im metle?
Kobrama?
Ali onda idu i druge mere.
Kad će uplatite ovim mučenicima period tranzicije?
Znaš ono - od radnika socijalni slučaj a od klošarčine neradničke milijarder za 1€?
Не знам детаље већ посматрам реакцију народа, вјероватно ће се једном прегледати шта фали од Динкића до садашњег Малог.
Pa što se onda penzosi obraćaju "nenadležnom"?
Ono stvarno - koj moj pa Predsednik Srbije ima veze se visinom, penzije za 25 godina radnog staža?
Bili živi mama i tata pa neće da radi, pa onda "mala plata znaš koliko se ovo plaća u Nemačkoj" pa mu ne odgovara I smena, pa kolege...
Kad Predsednik nešto kaže - ej alo matori nisi nadležan
OK
A kad ne polatiš porez pa ti stigne sa kamatom - e odmah trčimo kod Vučića da skloni porez evo kešovina vidi....
OK?
Što bi rekla Kori Udovički - prodaj stan pa plati struju
Ja mislim da je to pošteno iako je malo nekorektno bezobrazno nevaspitano i žuto.
Predsednik nije nadležan za penzionere.
Za penzionere su nadležni:
- PIO u Nemanjinoj
- Dom zdravlja
- JKP "Pogrebne usluge"
- Razne magaze uoči penzija sa 10% popusta
Koliko sam ja primetio,predsednik se pita za sve.Njemu nisu potrebni ministri,samo onako da budu na broju,a nista se ne pitaju.I ne znam sta ti imas protiv toga sto pametni penzioneri podrzavaju studente.
To kako je on organizovao to se tebe ne tiče.
Kad god ih pusti sa lanca obavezno ispadne sranje.
Pa mu posle kmeče, kume mole da ih ne trpa u zatvor jer se malo zaneli opila ih vlast.
Jel tako?
Ali ti kao gradjanin, ja, penzioneri, studenti idemo prema relevantnim službama u zavisnosti kome šta treba.
kako me se ne tice moj zivot.od njih zavisi,a to sto nema dobrih kadrova,zasto je postavio ljude na ta mesta sa kupljenim diplomama i plagijatima..Ne pada mi na pamet da ga molim.Neka ga djavo nosi sto dalje od Srbije.
Trojica su vec nestala
Vesic
Toma Mona
Gangula Sapic
Dega su i kude su![]()
Onda ide mera razbacivanja.Где има други Мере?!
п.с. Овај ми далеко у п.м.
Nece skoro,jer vucko ne misli da ispuni zahteve.Jel znate kad ce ovi da prestanu da protestuju?
Da ga nasi psihijatri prouce i propuste kroz smrkove sa hladnom vodom.Не, не. Да се овде лечи.![]()
Eto dokaza da jos ima normalnih penzionera.