Ти имаш једно дете, ја имам петоро... Питање је када ће ово бити моја држава!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bernardo

Poznat
Moderator
Poruka
9.273
У јучерашњој емисији "После ручка" освануо је један снимак из Данске, где се удружени Пакистанци и Албанци свађају са Данцима у сред Данске.

"Ово је земља Пакистанаца, а не Данаца! Ово ће бити земља само за нас!"

"Ти имаш једно дете, а ја петоро! Питање је када ће ово бити моја држава!"

Већ виђено и код нас. На Косову.

У јучерашњој емисији "После ручка" освануо је један снимак из Данске, где се удружени Пакистанци и Албанци свађају са Данцима у сред Данске.

Ksenofobija na putu...bjezite ljudi.

Ksenofobija na putu...bjezite ljudi.
Није ксенофобија, далеко било. Нисам се ја свађао са Данцима нити Пакистанцима. Само преносим један догађај који мислим да је битан за пренети. Демографија је врло битна тема

kad ih belci hrane, da
pogledaj popis ljudi od 1945...svetski, iznenadićeš se vrlo! i to neprijatno!
muslimanske i crnačko obojene zemlje koje sada imaju po 50-60-100 miliona ljudi
tada su bile smešne a evropske bele zemlje manje više miruju u mestu, ako se oduzme priliv tamnijih.
potrebna je odgovorna politika i vekovni plan
to je ozbiljna pretnja

ja se bavim privatnim poslom
i uredno svojoj drzavi placam porez koji ide u budzet od koga ta ista drzava donira bez ikakvog normalnog razloga rome u vidu socijalne pomoci.
uprosceno ja radim i na svojoj grbaci izdrzavam neke lopove i neradnike

to je ziva istina
znaci posteni radni vredni i socijalno odgovorni sposobni ljudi izdrzavaju neradnicka plemena

bukvalno tako, dečiji dodatak, socijalna pomoć, razne druge pomoći, cigani izbiju na 50 - 60 000 po porodici, mesečno, da ništa ne rade, i ne idu na posao ni ništa, nikakve troškove nemaju, e onda ide ono preko, cigani više i ne idu na rad preko, primetio si?
ko je otišo, otišo, ovde im je bolje! plus, svakih 4-5 godina poneki utove i prodaju po jedno dete, milina! ko prase da je!

bukvalno tako, dečiji dodatak, socijalna pomoć, razne druge pomoći, cigani izbiju na 50 - 60 000 po porodici, mesečno, da ništa ne rade, i ne idu na posao ni ništa, nikakve troškove nemaju, e onda ide ono preko, cigani više i ne idu na rad preko, primetio si?
ko je otišo, otišo, ovde im je bolje! plus, svakih 4-5 godina poneki utove i prodaju po jedno dete, milina! ko prase da je!
jeste a kojekakvi autosovinisti koji sebe nazivaju humanitarcima
izvrcu realnost i cinjenice i ovakve istinite konstatacije proglasavaju za sovinizam, nacionalizam i govor mrznje
to su zapravo najveci neprijatelji i u njima lezi najveci deo uzroka problema

Паметни Пакији.

Не знам само ђе ће побећ кад једног дана Данска буде њиова, па од ње направе Пакистан, из чије слаткоће су и побегли у Данску...:per:

Подсећају ме мало на резон Бошњана добрих, ипак има нешто у том Исламу...:hahaha:

jeste a kojekakvi autosovinisti koji sebe nazivaju humanitarcima
izvrcu realnost i cinjenice i ovakve istinite konstatacije proglasavaju za sovinizam, nacionalizam i govor mrznje
to su zapravo najveci neprijatelji i u njima lezi najveci deo uzroka problema

mahom LGBT koji prima pare od judeo-masona to radi
razgradnja društva i države belih ljudi i žena je glavni cilj da dovedu svog antihrista
a pre svega slovenskih tj ruskih i srbskih porodica i država, jer poljaci su se prodali zapadu
mi rusi i srbi smo poslednji kamen koji moraju da izvale pre nego prizovu svog vladara
al eto baš tu zapelo nešto!

mahom LGBT koji prima pare od judeo-masona to radi
razgradnja društva i države belih ljudi i žena je glavni cilj da dovedu svog antihrista
a pre svega slovenskih tj ruskih i srbskih porodica i država, jer poljaci su se prodali zapadu
mi rusi i srbi smo poslednji kamen koji moraju da izvale pre nego prizovu svog vladara
al eto baš tu zapelo nešto!
ne moze to nista da bude iz razloga sto dragi bog cuva nas
a pogotovo nam ne mogu nista jer mi tjivimo za vecni zivot a ne za zemaljski kako oni rade
i ne plasimo se poginuti za pravdu i istinu zarad vecnog spasenja
a oni kukavci se boje i zanoktice

Паметни Пакији.

Не знам само ђе ће побећ кад једног дана Данска буде њиова, па од ње направе Пакистан, из чије слаткоће су и побегли у Данску...:per:

Подсећају ме мало на резон Бошњана добрих, ипак има нешто у том Исламу...:hahaha:
A evo i starog soviniste...sanjas Bosnjake, sta smo ti mi skrivili? Oteli djevojku, zena te ostavila zbog nekog Bosnjaka, sam si Bosnjak na neki naci pa pokusavas da pobjegnes iz svoje koze? Reci, kazi, pomoci cemo koliko mozemo.

A evo i starog soviniste...sanjas Bosnjake, sta smo ti mi skrivili? Oteli djevojku, zena te ostavila zbog nekog Bosnjaka, sam si Bosnjak na neki naci pa pokusavas da pobjegnes iz svoje koze? Reci, kazi, pomoci cemo koliko mozemo.

Мишљења си таквог? :per:

Право да ти кажем, о хобију се ради. Пецарош сам.

Глупост је одавно престала да ме нервира, ваљда године и искуство...:lol:

.
Нека им али није паралела брозовом насељавању арнаута и узурпирању Косова и Метохије.

gernan00w_0.jpg

800 година Шпанијом сувладали Мавари .... онда су их преплавили .. католици ..... имали су више деце.. више вере .....

800 година Шпанијом сувладали Мавари .... онда су их преплавили .. католици ..... имали су више деце.. више вере .....
Дај Боже али нисам оптимиста. Ррално стање је - европске беле земље укључујући и нас имају ТФР мањи од 1.5, а они 4+ у неким регионима Пенџаба...

istu tu politiku su primenili bosnjaci u bih za vreme jugoslavije pa su od sredine sesdesetih kada behu manjina nad srbima do pocetka osamdesetih [presli u nadmoc...
i onda ona muslimanka na snimku 1992 ge na mitinzima u sarajevu vristi na srbe STA OCETE OVDE IDITE ODAVDE OVO JE NASEEEEEEEEEEE

tipican ISLAMSKI MODUL

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back