Ti dam ti dam ti dam

A?

• Ima sex zelim vise

• Nema sex zelim vise

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E al u poredjenju ono imala si ujutru a ceo dan cekas da bude i uvece?:lol:ispada da je bolje ponekad uskratiti sex partneru:think:

pa imala sam shemu gdje ga nisam mogla imati stalno....cak shta vishe jako rijetko...

i onda kad se nadjemo ja sam kanalisala tu zelju u shto vishe seksa :)

ali eto on nije shvatao koliko ga zelim, nije mi dao koliko ja hocu :)
tako da se to zavrshilo :)
tuga :)

tako da opet...nije dobro ni uskracivati :) :mrgreen:

Vako..da li vise zelite partnera ako imate redovno sex ili kad vam je uskracen iz nekog razloga?dobo razmislite od naucnog je znacaja:ceka:

Intervali u kojima imamo seks ne utiču na intenzitet moje želje. Da ne ispadne da sam neki "supermen" - ne mogu da orem svako malo, muškarcima treba i predah, zar ne, ali to ne znači da ne želim da vazda radim na oranici.
Nekad mi je dovoljno da joj čujem glas i da je poželim, tada ne vadim kalendar da pogledam kad smo se pre toga voleli, nego vadim "indikator želje", neobična spravica, lako se s njega očitava nivo moje želje... ;):)
Emocije svašta iznedre, otuda permanentna želja, ako u nekom momentu ne postoje mogućnosti da se želja utoli nije problem ni da se sačeka. Prosto rečeno - imali ili ne redovan seks, želim je, zna ona koliko... :)

Back