Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 241.411
Vako..da li vise zelite partnera ako imate redovno sex ili kad vam je uskracen iz nekog razloga?dobo razmislite od naucnog je znacaja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vako..da li vise zelite partnera ako imate redovno sex ili kad vam je uskracen iz nekog razloga?dobo razmislite od naucnog je znacaja![]()
ima sex i sasvim mi je dovoljno
ima sex i sasvim mi je dovoljno
Nikad ne pozelis sex i partnera manje ili vise u ponudjenim opcijama?
Vako..da li vise zelite partnera ako imate redovno sex ili kad vam je uskracen iz nekog razloga?dobo razmislite od naucnog je znacaja![]()
i onda ispadnem seksualni manijak 
a šta...nikad nisi apstinirala...?
ti si mama...? ...nisam znao...baš lepo...

pa kad mi je uskracen iz nekog razloga...mislim da je nekako logicnije da bude tako....bar po meni....nemam ga, zelim ga...i zelim, i zelim....i onda ga dobijemi onda ispadnem seksualni manijak
![]()
ispada da je bolje ponekad uskratiti sex partneru
E al u poredjenju ono imala si ujutru a ceo dan cekas da bude i uvece?ispada da je bolje ponekad uskratiti sex partneru
![]()

Sex je droga, što ga više imaš, više ti se 'oće.
Ovo pogotovo važi za ženke koje nemaju fizička ograničenja kao muškarci.