Mstislav
Legenda
- Poruka
- 72.668
Falis ti da bude 504 001.Nema dalje.
504 000 HRT upravo javio.....ima da yugodojencad dobije čireve na zeludcu od muke
ACDC i Ed Sheeran mu mogu biti pred-grupe na koncertu.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Falis ti da bude 504 001.Nema dalje.
504 000 HRT upravo javio.....ima da yugodojencad dobije čireve na zeludcu od muke
ACDC i Ed Sheeran mu mogu biti pred-grupe na koncertu.![]()
Ja sam dežurni na hitnoj...htio sam pomoći narodu....kad ono...sve nam pacijenti yugodojenčadFalis ti da bude 504 001.
Gomila glupostiOnda si boljševički terorista kao i oni. Zato sanjaš rekreaciju posleratnih streljanja sa drugom Bakićem.
Yebe lud zbunjenejao kičerice komšije
za koji dan naše pevaljke i tako u krug.![]()
zaoravljaš toplo more.Дакле, Хрвати су са нечим што је 110% нацизам успели да уђу у ЕУ. И на то, шта год да мислимо о њима, можемо само рећи: БРАВО ЦАРЕВИ!
Нерешива једначина за српске глодаче бриселског пениса, а који се згражавају над Ломпаром.
Daleko je Minhen, al' srce u ZG.Ja sam dežurni na hitnoj...htio sam pomoći narodu....kad ono...sve nam pacijenti yugodojenčad![]()
A di bi bila?Evo Gospa na nebu ajme
Баја где год дође пуно је.Da se bolje prošlo u ratovima možda bi i Baja napunio Marakanu.![]()
To je bio Sveti Mamo.Al najjace klece da ne bude kap kise...
A sama prognoza je najavila da nece biti kise...
I sad ce ovi reci - "Eto...molitve su uslisene....videli smo Gospu u vidu oblaka iznad Maksimira...""
...
Ne kontamДакле, Хрвати су са нечим што је 110% нацизам успели да уђу у ЕУ. И на то, шта год да мислимо о њима, можемо само рећи: БРАВО ЦАРЕВИ!
Нерешива једначина за српске глодаче бриселског пениса, а који се згражавају над Ломпаром.
Ne kontam
Pa nije uslov za ulazak u EU bio koncert Tonsona
A zamisli koliko nas tek ima koji nismo mogli doći na koncert, a htjeli smo. Bilo bi nas bar 5 milijuna!Хрватска у ЕУ, а на наци концерту осмина становништва. То се зове успех.