carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
brotherhood?The problem is that I never met them, they are very distant. I found them in a book about my brotherhood.
Oh, don't miss such a chance.
He won't. neither will I, lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brotherhood?The problem is that I never met them, they are very distant. I found them in a book about my brotherhood.
all spam messages from bratislav90 are reported and will be ignored by me, until deletion.
SAd cu i ja da se isfoliram
You can only dream about your **** topic, it is uber lame. Besides it is against the rules to speak on any language other than Serbian
![]()
koristi se "in" za language
You are right.
pa aleX logicno je da na srpskom forumu pises na srpskom ne na engleskom
pa aleX logicno je da na srpskom forumu pises na srpskom ne na engleskom
brotherhood?
ovo je samo jedna tema, na relativno jadno posecenom pdfu , ne utice na forum
i posecuje je ko zeli. bratislav , evo, on silno zeli, ali nije u ligi za ovaj topik i to ga frustrira
Ja imam potwrdu od ministarstwa proswete, da je moje znanje Engleskog na "odlicnom" niwou
Ai bio sam u Ameritzi![]()
![]()
i saswim sam lepo pricao Engleski
poenta je samo da je jadno da se owde folirate. Ai tacno je sta kaze dewojka iz kraja owo je Srpski forum, a tema nema smisao, osim da se prica o random stwarima na Engleskom, i zato je smatram protiwustawnom, i zahtewam retribuciju od nadleznih organa
hwala
a sada znas Srpski![]()
![]()
kako si se ispalio![]()
![]()
Sto te nisam ranije upoznalaAi bio sam u Ameritzi![]()
![]()
![]()
Pa sta se sad desiloi saswim sam lepo pricao Engleski![]()
Ne foliramo se, vezbamo.poenta je samo da je jadno da se owde folirate. Ai tacno je sta kaze dewojka iz kraja owo je Srpski forum, a tema nema smisao, osim da se prica o random stwarima na Engleskom, i zato je smatram protiwustawnom, i zahtewam retribuciju od nadleznih organa
hwala
Yea, I got it. He feels he's inferior than us 'cause he doesn't know english as well, but he doesn't have to, and to be so unfriendly. We are here to help you. Open hands.
please on english
majke mi..
P.S. Devojke iz kraja, selfes is again read as v, so "SELVS", not "SELFS!".