a šta se onda dešava kad čovek poludi? recimo ti se istripuješ da si napoleon bonaparta a ne ti koji jesi koji god da si?
A šta zna 'pametan' o onome koji je 'lud'???
NIŠTA.
.
A...Onaj KOJI JESAM...to UVIJEK JESAM.
Onaj koji postajem...jesam iskustvo Sebe kojega u ovom tijelu čovjeka moji roditelji nazvaše imenom: Simo.
Ako se Ja istripujem da sam Napoleon, otkud ćeš ti znati da Ja nisam Napoleon?
ŠTA ili KO je po tebi Napoleon?
ŠTA ili KO po Tebi jesam 'Ja'-Simo?
Ono iskustvo 'čovjeka' koje je ostalo u memoriji kolektivnog Raz-Uma?
A šta ako se 'Ja' recimo (kada po tebi istripujem) priključim na frekvenciju čitavog iskustva, odnosno, šta ako se tokom moje projekcije Biće koje me čini čovjekom usmjeri na iskustvo 'Napoleona' koje takođe postoji u istom ovom UM-u kao i Ja i kao i Ti...SADA...šta ti misliš?
Ako se to desi, da li misliš da i moje lice, u koje sam obučen u ovom iskustvu, mora da se pretvori u lice 'Napoleona' da bi Napoleon bio živ kroz mene?
A šta ako Ja recimo, mogu da uđem u tvoj Raz-Um i postanem 'Ti'...sada?
Da li bi to značilo da sam Ja lud, proluopao, ili možda da Ja mogu nešto što Tebi ni u snu ne dolazi na pamet?
A Ja to mogu.
Razlog zašto to ne činim jeste što Ja ne želim da postajem 'Ti' bez razloga. Ali Ja postajem...neki drugi ljudi, kada sam im POTREBAN, kada oni požele i dozvole mi da ih liječim od bolesti koje sami ne mogu da izliječe u Sebi.
Pa ako Ja to mogu, zašto bih morao da 'istripujem' da bih postao 'Napoleon'...potrebno mi je samo da se poistovijetim sa frekvencijom koja Napoleon JESTE u SADA. NE, to nije trip, to je SPOJ, kao što smo i Ti i JA SPOJ u sada, zato i možemo da razmjenjujemo svoje iskaze na ovom 'forumu'. Da to nismo, ni Ja ni Ti ne bi smo znali za postojanje jedan drugog.