tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.137
Ubica !Kao ti morash da ubijesh svoju porodicu,kao gta!Ubijash ljude skuplash poene!kradesh kola,ima i dece!KAZU DA NE SME OD 18+!!IMASh macetu,kuhinjski noz,sataru!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tommy gun:Ubica !Kao ti morash da ubijesh svoju porodicu,kao gta!Ubijash ljude skuplash poene!kradesh kola,ima i dece!KAZU DA NE SME OD 18+!!IMASh macetu,kuhinjski noz,sataru!
tommy gun:Imam iznanadjenje,to ce biti samo na Psone3 i krajem 2006 izlazi!
tommy gun:ZAKLJUCAK:KUPI PSONE2!
whitenicky:Mislio je na PLAY STATION !!!
bljux:iskreno meni ovo i nije horror igra.ides krljas ko painkiller ******.Dok je npr Manhunt druga prica.Mnogo brutalnija i realnija(nema akrepa,azdaja i ostalog)[/QUO
Nemas ti pojma, ovo je najbolji horor ikada uradjen to sto se ti ne razumes u igre druga je stvar![]()
DRAKO:Nemas ti pojma, ovo je najbolji horor ikada uradjen to sto se ti ne razumes u igre druga je stvar![]()
AMIN bratemonte32:E ovako, posto sam presao igru danas:
1. Prvo sto pada u oci gomila bugova. Tolikih da neomogucavaju igranje. Likovi koji treba da ti otvore prolaz dalje zaglave se, lose se krecu. Znaci veliki minus!
2. Grafika kao u proslom delu. Znaci isti RIOT engine, ista zahtevnost. Nista nisu za ove 2 godine promenili sto je sramota (opet ne tolika jer igra nije ni najavljivana kao hit)
3. Neubedljiva prica posle sjajnog prvog dela. Kraj igre neizmerno glupav, a odjavna sekvenca na blic. Posle toga nemas ni pojma sta se desilo. Nije trebalo ni da se nastavlja, a kamoli 3 deo sto neko pomenu ovde! Samo kvare generalni utisak i prvog dela.
4. Patch jos ne izbacuju sto dovoljno govori da je igra ocajno prosla.
5. Nigde nema usrani walkthrough na netu!(ima neki do 13 nivoa, ali nije to to) Zaglavis negde (najverovatnije bug), a da nemas gde da procitas sta da radis! Pored toga oficijalni forum igre i izdavaca je krajnje stur, znaci nista korisno da saznas.
Dakle sve u svemu mislim da je i ona ocena od 77 koju su joj dali u SK velika za ovoliki broj propusta.
Servus!