THE SIMPSONS

Pa,ja mogu da ih čitam jer tačno pravim sliku u glavi kao da je serija jer sam gledao gomili gomile epizoda. Ne verujem da bi neko ko nije fan Simpsonovih mogao da čita ovo,ali meni je ok

Imaju malo stranica humor je malo slab u crtanom je jaci a za tu kintu kupis legendarni crno-beli alan ford od 50 strana.Ovi novi brojevi njega nisu tako dobri ali su pet legendarni.Stari brojevi su na buvljacima ali su duplo skuplji od novih jer imaju kolekcionarsku vrednost.

ja citala kod neke devojcice kuci.....brate mili...ono je za:nejvernije fanove serije(crtaca,svejedno) i malu decu!!!!

prica je takva da posle prve,preterujem...trece strane znash shta ce biti nan kraju:roll:

u toliko gore:roll:

znate da hrvati prave alan forda u boji..pa ne bi ga procitala nema shanse...oke bi' samo da vidim...iz radoznalosti

a i inace ne volim ove "dzepne stripove"u boji...al zato sendmena:heart:

Kompanija "Novosti" i američka firma "Bongo" potpisali su ekskluzivni ugovor o novoj seriji od 12 brojeva strip magazina "Simpsonovi".

Magazin je za godinu dana dostigao tiraž od 20.000 primeraka - komentariše odgovorni urednik ovog izdanja Milomir Kragović. Naša kompanija je novim ugovorom zapravo obnovila ekskluzivno pravo da narednih dvanaest meseci na srpskom jeziku objavljuje najpopularniji strip na svetu.

Back