- Poruka
- 83.961
Jednostavna pretraga ne pronazi temu posvećenu ovom kultnom bendu. Stoga krećem (ponovo).
Dobrodošli ljubitelji muzike i rada grupe POLICE
Dobrodošli ljubitelji muzike i rada grupe POLICE
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam da je bila neka frka ali taj detalj nisam znaomito jel znaš da je copeland taoliko išao na đ0ku stingu sa svojim trpanjem do besvesti da kad su snimali zadnji album sting je tražio da budu u suprotnim krajevima zgrade i da se ne sretnu
copeland potpun ludakznam da je bila neka frka ali taj detalj nisam znao
gotivim ga ja. Gledao sam neke intervjuecopeland potpun ludak
žika todorović mnogo liči na njega
Endi Samersa
gotivim i Endi Samersa, gitaristu (normalno).
Svidja mi se njegov originalni telekaster
zahvaljujući summersui Behind My Camel skroz strava stvar prosto osetiš vrućinu doxlušaš
zvuk je dojajni. Stvar vanvremenska. Solo upada ko razbojnik.zipa ovaj bolesni solo
izbezumljuje bez preterivanjazvuk je dojajni. Stvar vanvremenska. Solo upada ko razbojnik.
beše su summersa našli preko oglasa?Sumers je bio 10 godina stariji od ove dvojica i bio im je bukvalno "tata". Njegovo iskustvo je bilo nemerljivo
Ne. Bivši Gong muzičar Majk Haulet pozvao je Stinga da mu se pridruži u projektu benda Strontium 90. Bubnjar koji je Haulet imao na umu, Kris Katler, bio je nedostupan, pa je Sting uzeo Koplenda. Četvrti član benda bio je gitarista Endi Samers...beše su summersa našli preko oglasa?
sreća bašKris Katler, bio je nedostupan, pa je Sting uzeo Koplenda
da da da bravo tako jeThe Police toliko odskače da su malte ne pravac za sebe