Evo ti temeA. Malmsteen:E, ljudi u frci sam:
da li neko ima kompletne transkripcije pesama Pogues-a ili mozda zna gde mogu da ih skinem?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ti temeA. Malmsteen:E, ljudi u frci sam:
da li neko ima kompletne transkripcije pesama Pogues-a ili mozda zna gde mogu da ih skinem?
A. Malmsteen:Pevac je pitao clanove Irish Stew-a da mu izadju u susret ali su ga po prilicno ispalili.
A sto bi ja to skidao?! Oni koje treba njih sm skinuoA. Malmsteen:A zasto ti jednostavno ne skines prvi album Korozy-a?!
Mozes i sama da odes i tamo postis.A. Malmsteen:Pa onda premesti ovu temu tamo...
i ostavi me vec jednom na miru... nadji devojku ili sta vec...
Juckele.....A. Malmsteen:Ma, ucestvujem u nastanku Tribute banda pa mi treba za ostale clanove posto vecina njih nije bas nesto zagrajana za Pogues-e, ali 'ajde pristali su da sviraju.
Pevac je pitao clanove Irish Stew-a da mu izadju u susret ali su ga po prilicno ispalili.
+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:o pa vi to pricate o IRISH STEW??????????????
ala je leeeeeeeeeeeep onaj sale gitarista.........................
IvAnA:):Sale je basista....
i zauzet je
Cuchulainn:Potvrdjujem da je zauzet ali nikada se ne zna....
A sta ako to Ivka uradi Saletu?IvAnA:):Neeee...Nece Sale to da uradi Ivki....
A. Malmsteen:E, konacno neko normalan!
Trebaju mi kompletne transkripcije nekih pesama, jel znas gde mogu da ih nadjem? ...posto na netu skoro nista nema normalno uradjeno!
Zivot na Marsu?:dok macke nema misevi kolo vode
e sad dok je ivka u moskvi ja i gospodinov se ludo provodimo svaku noc, pre neko vece smo smuvali 3 (slovima: tri) ribe za vece
ps. pesme poguesa su prilicno lake za skidanje, narocito ako se na netu mogu naci akordi, ne bi bilo problema odsvirati to na bendzu