The Handmaid's tale

• Začetnik teme Začetnik teme The V
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

The V

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.682
Vrlo interesantna serija koja je rađena po istoimenoom romanu iz 1985. Serija priakzuje patrijarhat na steroidima. Žene su poslušne, vode se Biblijskim učenjima o poštovanju muževa ali tu postoji jedna izopačenost. Kada je novonastala država Gilijad porobila većinu normalnih žena, one su primorane da služe kao surogat majke dok god to mogu.

Baš je teška serija, ima i silovanja u više navrata. Nije ovo nova serija.. Odgledao četiri sezone ali već počeli da smaraju nekako. Petu neću gledati. Neko gledao? Utisci?

Vrlo interesantna serija koja je rađena po istoimenoom romanu iz 1985. Serija priakzuje patrijarhat na steroidima. Žene su poslušne, vode se Biblijskim učenjima o poštovanju muževa ali tu postoji jedna izopačenost. Kada je novonastala država Gilijad porobila većinu normalnih žena, one su primorane da služe kao surogat majke dok god to mogu.

Baš je teška serija, ima i silovanja u više navrata. Nije ovo nova serija.. Odgledao četiri sezone ali već počeli da smaraju nekako. Petu neću gledati. Neko gledao? Utisci?
Pokušao da gledam, ali glavna glumica toliko antipatična da sam odustao brzo.
Zašto serija nosi oznaku sci-fi?

Pokušao da gledam, ali glavna glumica toliko antipatična da sam odustao brzo.
Zašto serija nosi oznaku sci-fi?
Serija dosta fokusa baca na njene izraze lica i poprilično je spora. Sve se vrti oko dijaloga i mentalne gimnastike. Ne dopada se ni meni glumica, ali šta sada.
Smatra se sci fi jer je radnja u distopijskoj budućnosti. Barem tako kaže google.

odavno ne gledam americko djubre.
Vodim racuna o mentalnoj higijeni.

Back