The "Hague Invasion Act"

Saradnju sa Hagom - potpisao Milosevic.
Isti onaj Milosevic koji je sa sve Seseljem, Vucicem, Vulinom.... uveo sankcije Republici Srpskoj i Hrvatsku ocistio od Srba.
Srpska duboka država je to teško podnela ali nadala se da neće Slobu i Legiju dirati. Kada su oni došli na red pokrenuli su onu akciju 2003 - Stop Hagu. Mada ništa nisu postigli jer su posle izručeni još neki.

Nesto slicno kao i Ameri :D
Само није "други Амери" него "други Срби".

Погледај само лакрдијаштво са Капетаном Драганом.. то је слика Срба "љепша" него иједна друга. И Србија апсолутно није к. мрдла за свога грађанина.
Заиста ми не пада на памет неки други примјер неког народа да се на такав начин односи према својим људима. Невезано "ко је на власти" то је поразно и за смисао државе и друштва.

Pa ne samo da neće izručivati nego su pretili i sudijama sankcijama i tužbama u US.

"If the court comes after us, Israel or other U.S. allies, we will not sit quietly," he warned.

The U.S. national security adviser said Washington was prepared to slap financial sanctions and criminal charges on ICC officials if they proceed against any Americans.

"We will ban its judges and prosecutors from entering the United States. We will sanction their funds in the U.S. financial system, and we will prosecute them in the U.S. criminal system," Bolton said.

"We will do the same for any company or state that assists an ICC investigation of Americans," he added.

Nadam se da će i Rusi isto ovim sudijama i tužiocima što su optužili Putina i Ruse bez dokaza.
U gulag.

Poslednja izmena:
Ради се о Хашком трибуналу, прочитај мало боље.

Прочитај уводни пост.

Реч је о Међународном кривичном суду.

United States and the International Criminal Court​

From Wikipedia, the free encyclopedia

The International Criminal Court in The Hague
The United States is not a state party to the Rome Statute of the International Criminal Court (Rome Statute),[1] which founded the International Criminal Court (ICC) in 2002.

Беше си се дивио Бабићу који је цинкарио Србе у Хагу и рекао да су крајишки Срби ратни злочинци?
После се убио од срамоте што је то урадио.
Он је то урадио из освете за оно што се нама десило. Без подршке Злобе Злободе, Хрвати се не би одлучили на то и на такав начин.
И не мислим више да је он био исконско зло као некад, али је био кратковид, глуп и неспособан. Сви су играли коло око њега а он мислио да све контролише и да му се диве.

Он је то урадио из освете за оно што се нама десило. Без подршке Злобе Злободе, Хрвати се не би одлучили на то и на такав начин.
И не мислим више да је он био исконско зло као некад, али је био кратковид, глуп и неспособан. Сви су играли коло око њега а он мислио да све контролише и да му се диве.
Milosevic je fakticki dao zeleno svetlo Tudjmanu da unisti RSK.
Par dana pre napada povukao avione sa Udbina, tenkove, gro artiljerije....
Isto je uradio i sa Republikom Srpskom..povukao sve na onih 49% koje je obecao u Dejtonu pa federaciji bez borbe predao Drvar, Glamoc....

Milosevic je fakticki dao zeleno svetlo Tudjmanu da unisti RSK.
Par dana pre napada povukao avione sa Udbina, tenkove, gro artiljerije....
Isto je uradio i sa Republikom Srpskom..povukao sve na onih 49% koje je obecao u Dejtonu pa federaciji bez borbe predao Drvar, Glamoc....
Кључ рата је био у Босни. Како у другом свј. рату тако и овај задњи пут и Срби су усрали срвар оба пута. Добијен рат изгубљен без разлога.
Али то су Срби, крава која може дати 10-15 литара мљека а онда се исере у мљеко и пролије.

Кључ рата је био у Босни. Како у другом свј. рату тако и овај задњи пут и Срби су усрали срвар оба пута. Добијен рат изгубљен без разлога.
Али то су Срби, крава која може дати 10-15 литара мљека а онда се исере у мљеко и пролије.
Sloba dogovorio da se RS (kojoj je uveo sankcije) svede na 49%.
Najsrpskiji grad na svetu, Drvar, poklonio federaciji!!!

Како се он конкретно ,,светио" Милошевићу тиме што се посипао пепелом, и по себи и по осталим његовим ратним саборцима?

Ne mogu da verujem da vise ljudi ne prica o ovom zakonu , 2002 Amerika je usvojila zakon pod kojim njihovi ratni zlocinci ne mogu da idu u Hag ( niti zlocinci njihovih bliskih prijatelja ) i ako slucajno neki zavrsi tamo mogu vojno da napadnu Hag , hahahha ja mislio neko me zajebava sad kad sam procitao na Twitteru , kako se o ovom otvoreno kriminalnom zakonu vise ne prica ?
Zakoni važe za slabiće.Drzava,to su dobri zakoni i jaka vojska,ali ovo prvo dolazi posle drugog.Ko drži mač,taj piše zakon.
Američki marinci mogu da da pobiju pola Evrope i neće krivično odgovarati,već će ih procesuirati američko pravosuđe,mislim to je takodjer američki zakon koji važi za njihovu vojsku i koga moraju da se pridržavaju sve sluge u NATO paktu

Back