The "Hague Invasion Act"

LazaB

Iskusan
Poruka
6.391
Ne mogu da verujem da vise ljudi ne prica o ovom zakonu , 2002 Amerika je usvojila zakon pod kojim njihovi ratni zlocinci ne mogu da idu u Hag ( niti zlocinci njihovih bliskih prijatelja ) i ako slucajno neki zavrsi tamo mogu vojno da napadnu Hag , hahahha ja mislio neko me zajebava sad kad sam procitao na Twitteru , kako se o ovom otvoreno kriminalnom zakonu vise ne prica ?

Ne mogu da verujem da vise ljudi ne prica o ovom zakonu , 2002 Amerika je usvojila zakon pod kojim njihovi ratni zlocinci ne mogu da idu u Hag ( niti zlocinci njihovih bliskih prijatelja ) i ako slucajno neki zavrsi tamo mogu vojno da napadnu Hag , hahahha ja mislio neko me zajebava sad kad sam procitao na Twitteru , kako se o ovom otvoreno kriminalnom zakonu vise ne prica ?
Имаш Тајсона на слици. Да ли сте ти и он иста категорија у боксу? Да ли ти можеш исто што и он кад је то све у питању? Е тако и то. Не може бити исто нулта категорија и тешка (колико год то била "неправда" и сл. пм).

Nego digli ruke svi, ne možeš sa bulijem da izađeš na kraj i onda samo čekaš kako će imperija da se iznutra uruši
Можеш да гледаш своја посла.
Оно што Срби не раде још од 1918. године. Па се сјете 1991. "да исправљају грешке" али са главном грешком (југом) у срцу.
И резултат је да те воде као неког међеда на ланцу у такозваном циркусу.

У великоме Хагу ђе није проблем сексуално злостављати животиње и дјецу, чак је пожељно.

Имаш Тајсона на слици. Да ли сте ти и он иста категорија у боксу? Да ли ти можеш исто што и он кад је то све у питању? Е тако и то. Не може бити исто нулта категорија и тешка (колико год то била "неправда" и сл. пм).
Trenirao sam rvanje kao deo mma treninga godinama tako da ne bih boksovali , bio bih jedan brzi double leg u roku od odmah :D :D
U pravu si skroz , samo se uglavnom te nepravde kriju ili bar pokusavaju da se sakriju , ali da oni ozvanice otvoreno ovakav zakon mi deluje neverovatno.

Знаш ону мудру латинску изреку која каже:

"Што је дозвољено Јупитеру, није дозвољено волу"?

Trenirao sam rvanje kao deo mma treninga godinama tako da ne bih boksovali , bio bih jedan brzi double leg u roku od odmah :D :D
U pravu si skroz , samo se uglavnom te nepravde kriju ili bar pokusavaju da se sakriju , ali da oni ozvanice otvoreno ovakav zakon mi deluje neverovatno.
Знаш како кажу, пружи се колко се можеш покрити. Србима би далеко боље било да су гледали да што тише остваре своје ствари а не да се глупо истичу.
Нема од тога ништа, да се ко лузер и слабић ваташ за "неке законе". Да људи вјерују стварно у то да ли ти мислиш да би било овог свега зна око нас?

Izgleda će na kraju ostati da su samo Srbi svoje izručili. Jesu i još neki drugi Balkanci ali to je ostalo manje primetno jer ih je bilo malo i mnogi su oslobodjeni. Ameri, Rusi i Izraelci neće svoje.
За то се треба захвалити ДОС-у и Срђану Миливојевићу и осталим ,,патриотама " из опорбе!

@Nikola Tajland , @pop80 , @DarkMoon , @Alter_Ego_ и остали који кажу да је ДС био океј.

За то се треба захвалити ДОС-у и Срђану Миливојевићу и осталим ,,патриотама " из опорбе!

@Nikola Tajland , @pop80 , @DarkMoon , @Alter_Ego_ и остали који кажу да је ДС био океј.

Србија никога није изручила Међународном кривичном суду, о коме се говори на овој теми.

Ako bi žuti došli na vlast izručili bi junaka Radoičića a Vučić ga čuva ko zenicu oka svoga.

Saradnju sa Hagom - potpisao Milosevic.
Isti onaj Milosevic koji je sa sve Seseljem, Vucicem, Vulinom.... uveo sankcije Republici Srpskoj i Hrvatsku ocistio od Srba.
Да, али су све криви ови са мрског Запада. Проклети лажљивци и србомрзци, Злоба Злобода је потписао да се изручју други - а не он - прецедник! :eek:

Back