The Elder Scrolls III - kakva je igra...?

ja sam obrno morrowind i stvarno je pogubljen.Questovi su nerazumljivi i često dolazi do zapucavanju u priči , skoro ništa nije sinhronizovano tako da ćeš se načitati i načitati.Ali sve u svemu igra je OK nema veze sa oblivionom do duše
ali je vredi odigrati.A za svoje vreme je imala odličnu grafiku

ne trebas propustiti igru! ja sam prvi koji bi je pljuvao jer ima dosta velikih propusta... u stvari najveci propust je sto je prilicno teska i ako nemas mapu (koju dobijas kao veliku papirnu, uz originalni disk)- onda nemoj igrati bez spremnog walkthrougha! osim ovoga nemas joj jos mnogo sta zameriti jer bi sve sto zameris imalo veze upravo sa pomenutim (npr. cudices se kako nekog lika koji te salje na neki quest ponekada ne mozes ko covek da pitas gde TACNO trebas da ides, vec ti on onako samo kaze sta da uradis, pa se ti je*i u ogromnoj neispisanoj mapi)... nekima je bas ovo car igre, jer po njima najveca je satisfakcija kada sam posle sati i sati otkrijes "skriveno" mesto.. meni je to sadizam :D ja sam se i sa walkthrough-om pomucio...... ali pruza igra dosta toga neponovljivog i nije dzabe legenda... a smatram da svaka legenda zasluzuje svoju sansu... koju ce uglavnom iskoristiti kad god da je igras ;)
Bas se raspisah... bas sam pacenik...

Back