vazi se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i mnogo utichu na mene...i slusam ih vec, pa ima oko 7 godina i nikad mi netje dosaditi....A od kada sam nabavila mp3 mojoj sretji nema kraja 
konacno neko da shvati!!!jim je ideja!ne tamo neko meso...danguba:o moj boze
niko jos nije spomenuo jima kao velikog pesnika,kao visoko inteligentnog coveka i sl...
...bitno da je on lep i da ce bude mljac![]()
klanjamo... ?Anonymous:e blago tebi......e prekinite da idealizujete i da se klanjate ljudima,time umanjujes sebe...ok je ceniti nekog,ali........
Spiritcraft:Svaka cast, Morrison_babe, slazem se sa svakom recju!
Yugoslave, ne znam ko ovde prdi. Daj neki dobar argument.
yugoslav:Spiritcraft:Svaka cast, Morrison_babe, slazem se sa svakom recju!
Znate vi svi dobro moje komentare!!!!
Aaaaaa,,,, aj ne prdite vishe!!!!
iluzionista:yugoslav:Spiritcraft:Svaka cast, Morrison_babe, slazem se sa svakom recju!
Znate vi svi dobro moje komentare!!!!
Aaaaaa,,,, aj ne prdite vishe!!!!
Manje pasulja Yugoslave... Nesto je zasmrdelo u ovoj temi.![]()
Opusti se covece. Jest da ove devojcice smaraju sa onim "Jim je lep, Jim je predivan, Jim je predivan i lep", ali da su bili dobri - BILI SU!!!
Da, da, pukla sam...
ops: andjelce:Ja stvarno volim "The Doors", a ne samo Dzima Morisona. Ali, mora se priznati da je on bio jedan od najlepsih ljudi u rocku (i uopste).
P.S. Inace, Dzim mi je toliko sladak da sam jednog decka koji mi se svidja (a malcice i lici na Dzima) pocela da zovem Morison.Da, da, pukla sam...
![]()
ops:
![]()
lara:da li ovde neko slusa i voli morrisona i doorse?
sta mislite o njihovoj muzici, ja ih obozavam!
jim je mnoogo sladak
DeepPurple:Anonymous:...nego je veze sa tim imala njegova zena!
Da, tako sam i ja cuo, mada je bas i ona imala neke veze sa "vesticarenjem" (Harry Potter bi nam ovo bolje objasnio :-)) ili cime vec. Uglavnom, sam obred vencanja je bio prilicno bolestan, kasnije su redovno imali neke seanse pa se misli da je on i umro tokom jedne od njih - mada se obicno plasira prica da se overdozirao. Kazem, ne mora uopste da ovo bude istina, tako sam cuo negde.
Evo ti primer Iana Andersona iz Jethro Tulla.
Pa i ja sam svirao rock.
Da li to znaci da sam i ja narkoman, bez obzira sto nisam konzumirao drogu... Cisto iz tvog ugla rocker=narkoman.
E, pa sad... Devojcice, jos ti imas da rastes.