The Disappearance of Ashley, Kansas

• Začetnik teme Začetnik teme N3M0N
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

N3M0N

Ističe se
Poruka
2.015
U Americi postoji priča da je jedan manji gradić u državi Kansas prosto nestao sa lica zemlje tokom rane faze '50-tih godina. Gradić se zove Ashley a nestao je 16. Avgusta 1952. godine. Neposredno prije njegovog nestanka dogodio se izrazito jak zemljotres kod kojeg je epicentar tačno bio ispod Ashley-a. Ali, ono što je najzanimljivije nekoliko dana nakong zemljotresa glavna policijska stanica u kanzasu je počela da prima izrazito veliki broj poziva iz Ashley-a. Svi ti ljudi su bili u izrazitoj panici i govorili su da se dešava nešto paranormalnu u njihovom mjestu. Da ne bi išao u detalje pročitajte

Ovaj događaj nije tako poznat široj javnosti iz nekih nepoznatih razloga.

Mislim da je doslo do poremecaja u prostoru i vremenu(policajac koji se stalno nalazio na istom mestu),usled otvaranja crvotocine, doslo je do zemljotresa.deca su prosla kroz crvotocinu, i nasla se u paralelnoj dimenziji.
i necu dalje jer nisam pogledala video....u svakom slucaju u pitanju je nesto sto vlasti ne zele da se rasvetli...

Нигде нисам могао наћи о овом догађају осим у облику у којем је овде постављен. То ме и наводи на закључак да је само прича...
Додуше, знам неке људе који мисле да су вештице из блера истинит филм.

Нигде нисам могао наћи о овом догађају осим у облику у којем је овде постављен. То ме и наводи на закључак да је само прича...
Додуше, знам неке људе који мисле да су вештице из блера истинит филм.

Možeš misliti. U životu postoje mnogo gore stvari od veštice iz Blera.

Evo sam malko potrazio po netu:

Nigde se ne moze naci (u Kanzasu) grad po imenu Ashley.

Ali to nije dokaz da je nestao, nego da nikada nije ni postojao.

Ne postoji ni jedno svedocenje o nestanku.

Ne postoje zvanicni zapisi.

Ne postoji svedocenje rodjaka, prijatelja ili poznanika ljudi iz Ashley-a.

Sve sto se moze naci na internetu je ova prica ili varijacija/prepricavanje iste.

Moram da zakljucim da je prica izmisljena.Citao sam komentare ljudi iz Kansasa, koji kazu da nikada nisu culi za takav dogadjaj, ili su culi za pricu, ali ne i za grad.

Ja sam cuo da su ne znam koje godine svi stanovnici nekog eksimskog grada na Aljasci nestali,isto je bila glasina da su stanovnici nekog kineskog grada nestali (ali tad kad je vest bila sveza bilo je potvrdjeno prisustvo vojske i cetava ta oblast bila je zatvorena)....

- - - - - - - - - -

A pa da evo vesti (zanimljivo da je video skinut) > http://hot.net.hr/planet-x/video-cijelo-selo-nestalo-u-kineskim-planinama

Ja sam vec napred rekla da mislim da su tu svi samo sa nalaze u paralelnoj stvarnosti.,i nemozemo da ih vidimo kao ni oni nas.
Otvori se zbog nekih preduslova,,u slucaju Ashlya zemljotres,,crvotocina, kao kapija za prolaz u druge dimenzije,,nastaje poremecaj u prostor-vremenu.
nikad niko nije odgovorio ,gde su nestale Maje? pretpostavlja se da je nesto tako u pitanju..Bermudski trougao????

Ja sam vec napred rekla da mislim da su tu svi samo sa nalaze u paralelnoj stvarnosti.,i nemozemo da ih vidimo kao ni oni nas.
Otvori se zbog nekih preduslova,,u slucaju Ashlya zemljotres,,crvotocina, kao kapija za prolaz u druge dimenzije,,nastaje poremecaj u prostor-vremenu.
nikad niko nije odgovorio ,gde su nestale Maje? pretpostavlja se da je nesto tako u pitanju..Bermudski trougao????

Što se tiče Bermudskog trougla istraži slučaj flight 19. Svi avioni iz te grupe su nestali u trouglu, ni traga ni glasa o njima...

:hahaha:

Uzgred,bermudski trouga ne postoji,izmisljotina koja sve nesrece 100km od izmisljenog trougla gura u isti.

Back