THE Club - instalacioni problem

Rapidoz

Početnik
Poruka
31
Nedavno sam nabavio igru The Club, odradio winrar, pokrenuo instalaciju i naravno kopirao krek, međutim prilikom pokretanja launch ikonice javlja mi se poruka: The procedure entry point alsource3i could not be located in the dynamic link library open al32.dll. Jel mi neko može reći o čemu se tu radi... HVALA

Nedavno sam nabavio igru The Club, odradio winrar, pokrenuo instalaciju i naravno kopirao krek, međutim prilikom pokretanja launch ikonice javlja mi se poruka: The procedure entry point alsource3i could not be located in the dynamic link library open al32.dll. Jel mi neko može reći o čemu se tu radi... HVALA

To ti je fajl(Creative) koji sluzi za zvuk u igri. Na disku treba da ima instalacioni program (makar na mom ima) ukoliko nema potrazi OpenAL Windows Runtime Libraries

Uspeo sam da pokrenem igricu!!! Skinuo sam demo verziju i odatle poskidao fajlove koji su mi pravili problema (neki win-fajlovi)...
ALI na početku igre posle intra, mi piše: You are not signed into a gamer profile. You will not be able to save or load acess live without a gamer profile!!!!!???? Pa gde da ga napravim, nabijem ih....??? Igrica po sebi nije toliko loša, ima adrenalina samo neretko me izbacuje u toku igranja....:mad:

Uspeo sam da pokrenem igricu!!! Skinuo sam demo verziju i odatle poskidao fajlove koji su mi pravili problema (neki win-fajlovi)...
ALI na početku igre posle intra, mi piše: You are not signed into a gamer profile. You will not be able to save or load acess live without a gamer profile!!!!!???? Pa gde da ga napravim, nabijem ih....??? Igrica po sebi nije toliko loša, ima adrenalina samo neretko me izbacuje u toku igranja....:mad:

Ha HA Ha problem ti pravi Games For Windows Live skini OVO sa neta to bi trebalo da resi problem XLiveRedist01.02.0241.00

Ne pomaže ni ta verzija, opet nema tog profila...A i izbacuje me u toku igre... :shock:

Profil bi trebalo da se odradi sa crackom , e sada tuzna vest je da ce ti se sve igre koje koriste live rusiti na desktop to znaci gears of war , universe at war , viva pinjata itd...To je neki problem sa liveom ni Microsoft:evil: nezna sta je u pitanju. Isti problem sam imao ja i nestao je kada sam isutirao djubre od kasperskog iz kompa i reinstalirao raid controler.

Back