The Amazing Race

Ukratko:Biraju se 12 ekipe od po 2 clana(bratsestra,momak/devojka i sl) od prijavljenih ko zna koliko ekipa i krecu u AMAZING RACE!Imaju razne zadatke koji su jako dobro osmisljeni i kroz koje se testiraju njihove psiho-fizicke mogucnosti.Svaki zadatak eliminise 1 ekipu tj.ekipu koja stigne poslednja do cilja u tom zadatku.Ekipe kroz AMAZING idu na 5 kontinenta i rade raznorazne stvari u zavisnosti od zadatka.Jako jer dinamican i naporan tempo svega toga tako da samo najjaci ostaju.
Ja sam gledala trecu sezonu u kojoj su ucestvovali amerikanci i nagrada je bila MILION DOLARA!!!!Pobedila je ekipa koja je to najmanje zasluzila,odnosno imala je najvise srece!
pogledaj site www.axn i videces pa mi reci svoje misljenje!!!
Uskoro ce biti u Evropi uz ucesce 11 ekipa iz 6 zemalja,mada mislim da nasa(Srbija) ne spada tu!

ja u srednjoj reko profesorki filozofije da .....su grci bili homosexualnci i da su zato propali ko civilizacija....i da je lako filozofirati kad imash robove zadnjih 30 generacija....i da ako mislimo da odmaknemo od te robovlasnichke filozofije.....moramo da napravimo revoluciju.....zbog toga nisam uchio nishta o grcima.....dala mi dvojq....da se razumemo....ona je inache delila kecheve i shakom i kapom....al bilo joj simpa to shto sam ja dao mishljenje....ponekom je mishljenje jako bitno....

a to nisam gledo......ne znam o chemu se radi.....al sam gledo wacky racers na cartoon networq....ono je smetje....mada su mi onaj bosogi juzhnjak i njegov medved krajnje simpatichni....

Back