Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas vec.
Najbolje je da krenes u neku teretanu, nadjes neki sistem treninga. Pravilo se zna 5 serija 6-8 ponavljanja s tim sto svako mora da bude do otkaza. Sto ce reci ono poslednje podizanje mora da bude da oces dusu da ispustis pa cak i da partner mora malo da ti pomogne. Ishrane sto se tice, jedi belo pilece meso, curece, jaja (belanca, na tri belanca 1 zumance), voce, povrce, cerealije, musli. Moras da uneses minimum 3 g proteina na kg telesne tezine i 5 g UH. I sve to da rasporedis na 6 obroka. S tim sto bi bilo idealno da obrok pre treninga i obrok posle treninga budu jaci. NekoNesto:Dobar dan. Imam jedno pitanje u vezi tezine. Visok sam 188cm i imam 70kg.Imam 19 godina. Zanima me kako bih mogao da ``nabacim`` jos kilograma. Sta mislite o biomedu 6? Inace se od 6 godine bavim sportom. Hvala unapred.
ops: Sad vec pocinjes da reklamiras, razumem da si zadovoljna ali veliki je broj ljudi koji nije imao tvoje iskustvo,naprotiv potpuno suprotno.alya:Evo procitajte sva ne www.biomed.co.yu
Sad se zove Biomed 6 Gain...Megi procitaj, koje trave su u tom proizvodu, pa ces znati zasto i kako dodje do povecanja misicne mase....
Mrsko mi, da pisem dugacke tekstove...ops:
Ne pravim reklamu, kazem iz svog iskustva...ja sam bila prezadovoljna..
Prvo sam primetila povecani obim nadlaktice....
dr:Sad vec pocinjes da reklamiras, razumem da si zadovoljna ali veliki je broj ljudi koji nije imao tvoje iskustvo,naprotiv potpuno suprotno.
Placebo je inace cudo.
ipak je ovo forum gde razmenjujemo misljenja..Banshee:nemoj da se gojis,mrsavi muskarci su zgodniji od gromada![]()

dr:Sad vec pocinjes da reklamiras, razumem da si zadovoljna ali veliki je broj ljudi koji nije imao tvoje iskustvo,naprotiv potpuno suprotno.
Placebo je inace cudo.