„Тежина ланаца“ на јутубету.

Treba ukinuti srpsku, hrvatsku i bosnjacku naciju i formirati jedinstvenu naciju, po uzoru na italijansku i nemacku naciju. Jer mi svi i jesmo isti narod, jer je narod = jezik, a svi se razumemo kad pricamo maternjim jezikom, pa kad smo vec isti narod treba da budemo i ista nacija.

Не, не треба ништа укидати, него назвати све својим именом. Пошто сви говоримо Вуковим језиком онда ти се само намеће и што смо по народности. Ко буде хтио, остаће са матичним народом од ког је привремено кроз историју национално отпао или ће се национално освијестити.

У принципу мало је контрадикторно да неко ко је заступник природног права човјека и натуралиста заступа став да нешто треба укидати. Је л' могуће да је од вас такве заморце направила неолибералистичка диктатура Новога свјетског поретка ? :roll:

Само за Фабиана.
389943_10150537671372598_1121302990_n.jpg

doktore sto se to dogadja sa mnom
osjecam se cudno
imam 37 godina i vrijednu diplomu
uznemiruju me nocne polucije
boli me glava
profesor sam na srednjoj skoli
tamo predajem neka lijeva prava
onanija mi je redovna
mjesecna placa mizerna
sto da radim bez akcije citavi dan
dok sam bio student
rusio sam cesto
citao praxis
polemizirao vjesto
anarhizam mi je bio u krvi
svi na barikade
sanjao sam kako vodim proletere mlade
a danas doktore pomozi mi
tesko mi je vjeruj mi

Немој Фабиане да завршиш овако.

Неолибералистичко јакобинство је ултимативни вид фашизма данашњице. Кад би се они питали постојала би само Pax Americana, укинули би све нације, створили подљудско потрошачко мекдоналдизовано друштво и створили никада веће разлике међу људима истога друштва...

Притом да не говоримо о масовној миграцији народа, унакажавању културâ и културе Човјека уопште. Постали бисмо економске животиње и затвореници Великога Брата...

Ето, то је перспектива са дегенеричним неолибералним капитализмом, највећим непријатељем Човјека укоријењеног у властитом идентитету.

Marksista nastavlja sa lazima i podmetanjima, kao sto to marksisti stalno i rade.

http://galerija.metropolitan.ac.rs/main.php?g2_itemId=57791

Marksizam je nista drugo nego anti-levica ubacena medju radnicku klasu sa ciljem zbunjivanja, razdeljivanja i odvajanje od borbe za slobodno i pravedno drustvo.
Прудонисто. Овај постер није комунистички него недићевски. Смем руку у ватру да ставим да је тако.
Можеш ли да увећаш овај постер?

Краљ Александар је требао створити Велику Србију а не Југу а већ кад је створена морали смо је сачувати због Срба. Запад је због својих интереса је разбио

Srbine, ne bi nju mogao razbiti zapad,
da u njoj nisu bili Slovenci, Hrvati, Muslimani, zato sto su je voljeli,
vec zato sto su morali!!!!:ok::ok:
Morali su, jer izbora nisu imali, pa su se do prvih prilika pritajivali!!!:per::per::per:

Ona je prinudni spoj , nespojivog!!!
Otpalo jereticko hriscanstvo, islamizirani Srbi i ortodoksno Pravoslavlje,
mozda, al u nekoj trecoj dimenziji!!!

Poslednja izmena:
Srbine, ne bi nju mogao razbiti zapad,
da u njoj nisu bili Slovenci, Hrvati, Muslimani, zato sto su je voljeli,
vec zato sto su morali!!!!:ok::ok:
Morali su, jer izbora nisu imali, pa su se do prvih prilika pritajivali!!!:per::per::per:

Ona je prinudni spoj , nespojivog!!!
Otpalo jereticko hriscanstvo, islamizirani Srbi i ortodoksno Pravoslavlje,
mozda, al u nekoj trecoj dimenziji!!!

1918 је направљена велика грешка са Југом али морали смо се касније опеметити и некако је сачувати јер се знало у случају распада ко ће да страда.

Неолибералистичко јакобинство је ултимативни вид фашизма данашњице. Кад би се они питали постојала би само Pax Americana, укинули би све нације, створили подљудско потрошачко мекдоналдизовано друштво и створили никада веће разлике међу људима истога друштва...
Pricas o postliberalizmu, kapitalistickoj oligarhiji i kulturu, a to veze nema ni sa (klasicnim) liberalizmom ni sa jakobinstvom, Rusoova, Lokova i Milova misao je o slobodnom i pravednom drustvu jednakih ljudi koji zive razumnim i vrlinskim zivotom, to se nikako ne moze mesati sa degenaritivnim postliberalizmom tj. kapitalizmom, koji je trenutno na snazi.

Прудонисто.
Ovo je kompliment, jer je Prudon bio ekonomski i politicki mislilac par ekselans. "Marksista", sa druge strane, je uvreda, jer Marks nije bio uopste mislilac, bio je obican pamfletar.

Можеш ли да увећаш овај постер?
Ne znam, sad sam na brzinu nasao tu malu slicicu, ali znam da sam video par komunistickih plakata sa naslovima "Srbi", sve cirilicom, dakle, krili su svoj internacionalizam da privedu sebi srbe rodoljube, u prevodu, sluzilili se prevarama, kao sto to marksisti inace rade.

1918 је направљена велика грешка са Југом али морали смо се касније опеметити и некако је сачувати јер се знало у случају распада ко ће да страда.

U tome i jeste kljucna poenta moga neslaganja sa filmom,
jer se isto i 41.
ponovilo,
a i 90.,
medjutim lazno se to prikazuje uvjek kao neki spoljni uticaji!!!

Ovo je kompliment, jer je Prudon bio ekonomski i politicki mislilac par ekselans. "Marksista", sa druge strane, je uvreda, jer Marks nije bio uopste mislilac, bio je obican pamfletar.
Прудон је болид.
Ne znam, sad sam na brzinu nasao tu malu slicicu, ali znam da sam video par komunistickih plakata sa naslovima "Srbi", sve cirilicom, dakle, krili su svoj internacionalizam da privedu sebi srbe rodoljube, u prevodu, sluzilili se prevarama, kao sto to marksisti inace rade.
Волео бих да то пронађеш.

doktore sto se to dogadja sa mnom
osjecam se cudno
imam 37 godina i vrijednu diplomu
uznemiruju me nocne polucije
boli me glava
profesor sam na srednjoj skoli
tamo predajem neka lijeva prava
onanija mi je redovna
mjesecna placa mizerna
sto da radim bez akcije citavi dan
dok sam bio student
rusio sam cesto
citao praxis
polemizirao vjesto
anarhizam mi je bio u krvi
svi na barikade
sanjao sam kako vodim proletere mlade
a danas doktore pomozi mi
tesko mi je vjeruj mi

Немој Фабиане да завршиш овако.

Ovo bi više tebe trebalo da brine.

U tome i jeste kljucna poenta moga neslaganja sa filmom,
jer se isto i 41.
ponovilo,
a i 90.,
medjutim lazno se to prikazuje uvjek kao neki spoljni uticaji!!!
Nije lazno, spoljni uticaj je presudan.
Na uticaju unutrasnjeg faktora ko najbitnijeg upravo insistiraju ti glavni spoljasni faktori, da bi zamaglili stvari i zbunili ionako zbunjeni narod.

Da bre :roll:
Iskoristili ste to sto je novom svetskom poretku usputni cilj da posvadja i razbije drzave koje mu nisu po volji i kao filadendroni ste se primili na nacisticku propagandu. Jednog dana cete shvatiti ko je razbio YU i koliko je narod glup pa je naseo na medijske lazi i uradio sve ono sto su globalisti hteli. Jos uvek vas drzi to ludilo.

Ovo bi više tebe trebalo da brine.
Ја не читам праксис.
Sve su nedicevski. Nedic nije smeo da radi nista mimo odobrenja nemackih nacistickih okupatora. Podmecu ih nasi neprijatelji.
Па подмеће Фабиан.
Film je otkrivanje tople vode...

Sve se i ranije vise-manje znalo...
Филм је обзнанио многа документа за која се није знало.

Back