Tetovaže - seksi ili ne?

dugo dugo mi se svidjala tetovirana guzata influenserka. Cvetni motivi, crvene tet. Lepo. Odmereno. Ali ona izgubi svaku vrednost kad vidis devojku kojoj samo rumenilo na licu lepse stoji nego sve njene tet, svi cucnjevi i sva dupeta ovog sveta.

Salim se sa tobom. Znas da se salim. 😇🥰
Ne volim nikakva preterivanja, ali postoje zaista sa ukusom i stilom napravljene tetovaže. I naravno, tetovaže ne služe da slikaš zadnjicu i postaviš je na društvene mreže ;)

:ok:

1761559803439.png

Sta znam, video sam je jednom iz relativne blizine, na tom primalnom fizickom nivou kao zena meni deluje privlacno. Mentalni sklop je druga stvar.
I mislim da su u njenom slucaju sve te tetovaze samo spoljna, vidljiva manifestacija njene psihe i trauma koje vuce sa sobom.

valjda sam skoro procitao da je taj glumac poceo sa skidanjem tih tetovaza.a na ovoj slici je clan jakuze to je deo njihove kulture i tetovaze oznacavaju mnogo stvari, koji je rang, kome pripada itd kao i kod ovih iz mare salvatruce.interesantno da tetovaze npr bolje stoje ovima iz ms13 iako su skroz izsarani cak i po licu nego nekom random liku koji hoce da bude moderan
qqqq.jpg

Secam se jednom prilikom ulazim u lift, westnbg. A zasto da se ne frljam imenima, krenuo sam kod Djokovica poslom. Na njegov sprat moze obezbedjenje westa i moja malenkos. Otvaraju se vrata lifta - vidim... nasa najjaca onlifan k.ucka. ona ima stan u zgradi gde djokovic ima poslednja dva sprata...

I pozvala me u nekoliko navrata da me poveze liftom, ja sa blago poklonim izvinim se i sacekam sledeci lift 🤣 dok moji drugari jedva cekaju da mi prijave sa kim su bili u liftu. Ja sa takvima ne delim prostor, ne sedim za istim stolom itd itd

Sve je do pojedinca i shvatanju lepote, estetike.

Inače, meni najbolje tetovaže sam video na trance festivalima (Ozora, Sun, Samsara...) . Onako nekako psihodelicne, interesantne. Ali mislim da su privremene, urađene samo za festival. 😊
Pogledajte prilog 1807242Pogledajte prilog 1807240Pogledajte prilog 1807241
Pa ok brate, ovako na prvu deluje impresivno ali posle kad se zagledas - rune, zodijaci, geometrija,kaleidoskopi. Zamisli s njom si dugo vremena i svaki put kad si joj otpozadi umesto da uzivas u kukovima, goozi, ledja, ramena, ovo te hipnotise i u glavi ti shtrumpfovi brate.

Pa ok brate, ovako na prvu deluje impresivno ali posle kad se zagledas - rune, zodijaci, geometrija,kaleidoskopi. Zamisli s njom si dugo vremena i svaki put kad si joj otpozadi umesto da uzivas u kukovima, goozi, ledja, ramena, ovo te hipnotise i u glavi ti shtrumpfovi brate.
Nem' pojma. Meni to interesantno. Kažem, bio sam sa komplet istetoviranom ženom sa pirsinzima. Ali njoj to do jaja stoji. Baš mi je bila seksi. 😊
Slično kao i odeća ili obuća. Nekoj curi taj outfit stoji top, a nekoj k'o piletu sise. 😁

Back