Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.895
Čim tebi treba tablica znamo odakle si....Ako je nick bg laganica ne bi bilo logicno da zivim u Donjoj Ljubati, onda bi nick bio DLj Laganica![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim tebi treba tablica znamo odakle si....Ako je nick bg laganica ne bi bilo logicno da zivim u Donjoj Ljubati, onda bi nick bio DLj Laganica![]()
Pa nešto im se dopada. Onda odeš kod dizajnera koji ti ispuni želju, pa onda kod tatu majstoraA i kako ljudi odluce sta ce da tetoviraju? Kao: e to e to. To je moj simbol, betmen da! I ja sam taki, mracan i pravedan, ko shishmish. Pojavim se i odem.
Pa da ali svasta se coveku dopada. Nije to isto kao kada odlucis da nacrtas nesto po sebi. Ja volim sladoled na pr, sa pistacima onaj ili sa karamelom, visnjama. Da nacrtam visnjicicu na dupetu? Ili po sred prsa?Pa nešto im se dopada. Onda odeš kod dizajnera koji ti ispuni želju, pa onda kod tatu majstora
Što da ne ako ti se to dopada. Moja devojka hoće neki citat da istetovira. IntelektualkePa da ali svasta se coveku dopada. Nije to isto kao kada odlucis da nacrtas nesto po sebi. Ja volim sladoled na pr, sa pistacima onaj ili sa karamelom, visnjama. Da nacrtam visnjicicu na dupetu? Ili po sred prsa?
dzizus mouzes.Što da ne ako ti se to dopada. Moja devojka hoće neki citat da istetovira. Intelektualke![]()
Na kraju dana racun polazes samo sebi i Bogu, majci.Meni je pre to, ne bih da lepim nalepnice na moje telou. Jedino sto imam neke oziljke, to bih da prekrijem a opet razmisljam ako stavim tetovazu bice jos gore.
skini se da to i dokazesto su najslabiji ljudi
ti koi se totoviraju
pravi ljudi se ne tetoviraju
Postaje ozbiljnoskini se da to i dokazes
Fenser sam ja jos od 2004-te tako da cekam da se jos poboljsa teknologija pa cu na uklanjanje i nisu ruzni, vec po sred ruke i ono...primetni.Na kraju dana racun polazes samo sebi i Bogu, majci.
A sto da ne. Drugarica je nosila sat da prekrije ruzan oziljak dok smo bili klinci bas. E sad jbg. Resi, tetoviraj makar nesto sto ima smisla. Uglavnom ti treba da budes zadovoljan, ko ce sta da misli ili kaze to vredi 5 dinara.
Ja razumem sta znaci kad neko tetovira ime zenske osobe koja mu u tom kratkom zivotnom periodu daje da ubacuje gumenka u nju. Razumem i kad neko tetovira ostrog a onda se popravlja u toaletu smrce na surlu a nije prehladjen. Sve je do coveka. Muskarci i ajde, idioti smo. Ali tetovirane babe s cigarom u ustima - nece im proci![]()
Pitao si me gde zivim, nisi me pitao odakle sam.Čim tebi treba tablica znamo odakle si....
p to je jos gore. Bolje da istetovira neku zmijetinu ako je finjak, nego da jos docrtava cvece, drvece i prolece na sebe.Pa dobro, na forumu su inače u većini tzv fini ljudi, obični, oni ne vole dripce i to... Ali i starija generacija koja je van trendova.
Danas postoje tatu majstori za fini tatu, fine art, kod kojih odlaze uglavnom devojke, i to fine, ljupke ne neke muškarače, A ti tatui su veoma lepi, nežni, cvetići, zvezdice, itd
![]()
Pa one to vole, sviđa im se, a ti se ne pitaš.p to je jos gore. Bolje da istetovira neku zmijetinu ako je finjak, nego da jos docrtava cvece, drvece i prolece na sebe.
Ma znam korektan si lik...Fenser sam ja jos od 2004-te tako da cekam da se jos poboljsa teknologija pa cu na uklanjanje i nisu ruzni, vec po sred ruke i ono...primetni.
Nego imam utisak da su tetovaze kod mnogih stvar odluka i istrajnosti. Da im treba da nesto tako urade i da se drze toga. Zato nacrtaju nesto i primetis kod ljudi koji ih nose decenijama i kad ih pitas: bate, ne zelim da zadirem u necije licne stvari, cisto iz radoznalosti,da ti nije to malo dosadilo na tebi? ne ne ne, taman posla, to sam ja (guta knedlu) i to je to.
Ko kaze da se ne pitam?Pa one to vole, sviđa im se, a ti se ne pitaš.
Moralne gromadePa dobro, na forumu su inače u većini tzv fini ljudi, obični, oni ne vole dripce i to...
U Beogradu sve tetovirano, kad odeš na lido ne smeš da se skineš beo....blješti u oči narodu...Pitao si me gde zivim, nisi me pitao odakle sam.
i da znas i da ne znas isto ti je

Zbog svih ,kad me neko pita imas li tetovazu kazem , na Ferari ne mozes kaciti naljepniceZbog Nemaca?![]()
ovo jeste dobro
ovo je baš lepo i sa tim ramenom, samo to nisi ti....je l sme tudje slike? Ovu neko poznaje po tetovaži...
Ogadili mi ove bradonje I sportisti inace bilo je to kulKao što naslov kaže - šta kažete vi?
Lično nemam nijednu tetovažu, prosto se nije desilo, sad već ni ne želim.
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.