Tetovaže i njihovi vlasnici

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
85.733
Potaknuta reportažom Najjače tetovaže Ade Ciganlije 2024 link
otvaram ovu temu.
Ima stvarno divnih tetovaža ali ima i onih za koje se ponekad pitam da li je stvarno to trebalo tako izgledati ili se netko šalio. Osobno ne procjenjujem ljude po tetovažama i ostalim tjelesnih ukrasima ali po izgledu tetovaže osobe koja je nosi ipak pokušavam steći neki "opći dojam" o individui

Da li se i vi ponekad pitate nešto slično? Zanimljivi su i komentari ispod snimke

PI1CaBF.jpeg

Ovako cu ja.

🥰🐈

Potaknuta reportažom Najjače tetovaže Ade Ciganlije 2024 link
otvaram ovu temu.
Ima stvarno divnih tetovaža ali ima i onih za koje se ponekad pitam da li je stvarno to trebalo tako izgledati ili se netko šalio. Osobno ne procjenjujem ljude po tetovažama i ostalim tjelesnih ukrasima ali po izgledu tetovaže osobe koja je nosi ipak pokušavam steći neki "opći dojam" o individui

Da li se i vi ponekad pitate nešto slično? Zanimljivi su i komentari ispod snimke
Meni je ovo toliko bilo zanimljivo da mi je prošao termin za večeru i sad nema...
Podrazumeva se da ću pitati nekog novog poznanika šta mu znače tetovaže, ali im ne pridajem posebnu pažnju.
Imala sam davno fazu kad su mi se dopadale (George Clooney, From Dusk till Dawn), i onu kad sam se nervirala jer se ljudi tetoviraju, a u poslednje vreme me to uopšte ne deranžira.
Sebe ne vidim tetoviranu, a ostali za moje mišljenje bar ne moraju brinuti. :zcepanje:

Back