Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Sta znaci tetovaza detetovog imena na telu oca/majke?
Ili jos bolje lik?
Ili jos bolje lik?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili jos bolje lik?
DebilanaSta znaci tetovaza detetovog imena na telu oca/majke?
Ili jos bolje lik?
najjaci su mi oni sa imenom partnera...garantovan razvod u 90% slucajevaposle im je bas zabavno
![]()
najjaci su mi oni sa imenom partnera...garantovan razvod u 90% slucajevaposle im je bas zabavno
![]()
znaci da ga tolko vole da popune i vreme kad nisu zajednoSta znaci tetovaza detetovog imena na telu oca/majke?
Ili jos bolje lik?
Ili jos bolje lik?
Debilana![]()
Sjecam se jednog bilmeza od jedno 120 kila .
Nadimak mu je bio Dzomba a na nadlaktici
istetovirano Djomba !![]()
tooMerima volimte
(pa volimte preskrabano i pise: dumre)
Tip se inace bavio bildovanjem . Ne moram ni naglasavati da je bio malo pritupav .
Ili jos bolje lik?
znaci da ga tolko vole da popune i vreme kad nisu zajedno
Ili jos bolje lik?
to je potrosno prlja se ovo je nesto za ceo zivot neprocenjivo,pogledajte malo miami-la-ny ink vecina ima debeo razlog zasto se tetovira i sta stavlja na telo..cak bre i seljak tetovira jna jer ga to napravi covekom a neki ovde kao to je dno..oni imaju nesto pametnije na umu al nemaju muda duradeA da napisu na papiru ili majici?
Mislim da ti ne moze odgovoriti covek koji nema tetovazu jer ne razume sta tetovaza nekome znaci.
Licno verujem da mnogima dodje vidljiv dokaz najvece ljubavi. Ekspresija emocije.
Sigurno ima i glupih i pametnih koji se tetoviraju ali zasto bismo gledali samo glupe...