Tetovaza

sad je pomodarstvo u vecini slucajeva
ali kontam da ima medju njima onih ozbiljnih
ja sam protiv tatua, ali u ovom slucaju mogu da napravim presek i razumem do nekle
pre ime nego lik, posto je tezak kic lik, sto tehnicki sto zbog simbolike...al ajde ima kiceva koje mogu da progutam zarad viseg cilja...:lol:

najjaci su mi oni sa imenom partnera...garantovan razvod u 90% slucajeva :mrgreen: posle im je bas zabavno :lol:
:zcepanje:
stanija_dobrojevic_tetovaza.jpg

Sta znaci tetovaza detetovog imena na telu oca/majke?
Ili jos bolje lik?

Mislim da ti ne moze odgovoriti covek koji nema tetovazu jer ne razume sta tetovaza nekome znaci.
Licno verujem da mnogima dodje vidljiv dokaz najvece ljubavi. Ekspresija emocije.
Sigurno ima i glupih i pametnih koji se tetoviraju ali zasto bismo gledali samo glupe...

ima na tlc-u, uhvatih jednom, emisija o losim tetovazama, nemam pojma kad ide naletela sam slucajno i ostavila da vidim, i tako dolaze u salone pricaju sta su hteli a sta je ispalo...stvarno svakakve gluposti da vidi covek, i onda im ovi tatu majstori ispravljaju, preko njih rade i dr...

jedna koja je imala oko 150 kg kad se tetovirala, leptira na sisi, sad smrsala izgleda normalno ali koza ima svoju politiku, sad joj leptirova krila lice na dva falusa, karikature bukvalno, i dosla kuka pa su prekrili nekom novom.... crnjak :lol:

A da napisu na papiru ili majici?
to je potrosno prlja se ovo je nesto za ceo zivot neprocenjivo,pogledajte malo miami-la-ny ink vecina ima debeo razlog zasto se tetovira i sta stavlja na telo..cak bre i seljak tetovira jna jer ga to napravi covekom a neki ovde kao to je dno..oni imaju nesto pametnije na umu al nemaju muda durade

Mislim da ti ne moze odgovoriti covek koji nema tetovazu jer ne razume sta tetovaza nekome znaci.
Licno verujem da mnogima dodje vidljiv dokaz najvece ljubavi. Ekspresija emocije.
Sigurno ima i glupih i pametnih koji se tetoviraju ali zasto bismo gledali samo glupe...

Razumem ljubavne... ljubav je slepa... cesto...
Ali ove roditeljske mi nisu jasne?

Back