Tetovaža leptira

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
355.010
Može se na društvenim mrežama videti da mnogi muškarci baš i ne vole tetovažu leptira na ženi
Zašto i da li postoji neki razlog za to ?

butterfly-tattoos-what-does-it_6.jpg

Зато што је лептир на дупету симбол "шврљања".
Као што лептир иде са цвета на цвет, тако и ја.... (то је оно што симбол представља)

Прошлог љета у маркету испред мене у реду стоји госпођа од неких педесетак година и скоро исто килограма вишка, мајица на бретеле, на сред леђа истетовирано нешто што би претпостављам требао бити лептир, али како се растегао личи на неког хибрида вилиног коњица и патке. ;)

Зато што је лептир на дупету симбол "шврљања".
Као што лептир иде са цвета на цвет, тако и ја.... (то је оно што симбол представља)
Imao sam neku semu oko 2008, i djevojka je imala istetoviranog leptira negdje oko intimnog dijela. Pravo dobra zenska :D. Pitam je sta ti znaci ta tetovaza? Ovo mi je odgovorila sto si ti napisao. Doduse tad smo jos bili tinejdzeri.

Прошлог љета у маркету испред мене у реду стоји госпођа од неких педесетак година и скоро исто килограма вишка, мајица на бретеле, на сред леђа истетовирано нешто што би претпостављам требао бити лептир, али како се растегао личи на неког хибрида вилиног коњица и патке. ;)
I meni smeta kada vidim tetovažu na staroj koži. Dok si mlad i sve je zategnuto i nekako, ali niko ne razmišlja šta će biti kada se ostari. Može tetovaža da se skine, ali to rettko ko radi (jbg, 59 evra za cm). I kao ponosno ih nose, a izgledaju odvratno. Posebno ako je ogromna, kao neka parodija.
A leptir najbolje izgleda na skočnom zglobu

Šta fali tetovaži? Ništa.
Osim što kada pokaže leptira pristono platiš i izadješ....pa ako pita zašto, kažeš, zaboravih potvrdu sa testiranja na HIV i ostale boleštine, pa idem kod tetke da proverim da nije tamo...

Back