Tetke

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Smorovi ste, ali neviđeni.
Ja nemam problema sa tetkama u firmi, pokrivaju me kad odem na tezge, donose kolače od kuće, šalju porukice, od svake pravim ličnu sekretaricu. Samo treba provaliti njihov tekst. Uopšte, nemam problema sa ljudima na poslu, one koji mi se ne sviđaju, ne moram da viđam. Šta još, da - najbitniji je start, stvaranje predstave o vama u radnom kutku. Upao sam visok i seo za stolicu, odradio sam posao brže od svih, tretirao sam ih, uglavom kao stoku, i dobio sam bezgranično poverenje. Vidi se da sam čovek altruista. Definitivno, volim ljude...

Šta ćeš, takav je život 8)

Ajde tetke, ali sta sa kolegama koje smrde kao 1000 mrtvih tvorova? Ziv me blam pojede kad nam neko dodje u kanc. a to je cesto.Izgleda da se uopste ne tusira. A uz to i cirka. Gospode!!!!! Why me?

Shag Ivory:
jagodica:
E, nemoj te fore...
sta je jezivo? zasto je jezivo? Obrazlozi, bato...
Ako se odnosi na moj post, jes' da sam bila opsirna i konfuzna, ali... nije to samo tvoja privilegija i exkluzivno pravo ovde na forumu... :D

ma jeziv mi je eksperiment to!
mislim kako su se ponasali i primenjeno na nas bedne ljude
zasto je jezivo pa eto tako se i ljudi ponasaju a ne znaju. ne znam
jezivi su mi bespomocni majmuncici
a nemam pojma dobro pitanje, i nije jezivo

ZNASH KAKO,POSHTO JA IMAM NE JEDNU TETKU NEGO DVE, PA DA KAZEM PAR RECHI KAO IMAM ISKUSTVA! JEDNA JE DOSADNA DO BOLA, SAMO SMARA, MISLIM PRICHA U PRAZNO, KO DA MENE INTERESUJE??? OVA DRUGA JE STALNO U NEKOM ZAMISHLJENOM POSLU,A USTVARI SHTA GOD DA URADI NE VALJA! SILNO SE NAMUCHIMO DOK JE ISPRAVLJAMO! STRASHNO! A KAO FINE SU,ALI SAMO DOK DRUGOME SOLE PAMET! PA BETTY, TI VIDI KOME JE GORE!

HeBePoBaTaH_:

Smorovi ste, ali neviđeni.
Ja nemam problema sa tetkama u firmi, pokrivaju me kad odem na tezge, donose kolače od kuće, šalju porukice, od svake pravim ličnu sekretaricu. Samo treba provaliti njihov tekst. Uopšte, nemam problema sa ljudima na poslu, one koji mi se ne sviđaju, ne moram da viđam. Šta još, da - najbitniji je start, stvaranje predstave o vama u radnom kutku. Upao sam visok i seo za stolicu, odradio sam posao brže od svih, tretirao sam ih, uglavom kao stoku, i dobio sam bezgranično poverenje. Vidi se da sam čovek altruista. Definitivno, volim ljude...

Šta ćeš, takav je život 8)

I JA DA SAM MUsko, ne bih imala problema sa tetkama
kao sto ni sad nemam sa kolegama, a ni sa drugim koleginicama

a sad nemam uopste problema, opisana situacija je trajala manje od 24 casa 8)

aaaaa....licne sekreatrice: to je ono, kad te uhvati in flagranti, ti kazes da smesta zaboravi sta je videla :P

jenny_from_the_block:
ZNASH KAKO,POSHTO JA IMAM NE JEDNU TETKU NEGO DVE, PA DA KAZEM PAR RECHI KAO IMAM ISKUSTVA! JEDNA JE DOSADNA DO BOLA, SAMO SMARA, MISLIM PRICHA U PRAZNO, KO DA MENE INTERESUJE??? OVA DRUGA JE STALNO U NEKOM ZAMISHLJENOM POSLU,A USTVARI SHTA GOD DA URADI NE VALJA! SILNO SE NAMUCHIMO DOK JE ISPRAVLJAMO! STRASHNO! A KAO FINE SU,ALI SAMO DOK DRUGOME SOLE PAMET! PA BETTY, TI VIDI KOME JE GORE!

grdobe, pretpostavljam, bar nemaju veze sa najcuvenijom Licankom ever 8)

ma neka je ova moja pala :P
Kako ono ide, masa puta ubrzanje, iha-haaaa, al je to tresnulo!
Mora da je mnogo boli :D

Shag Ivory:
a ti ih poduci da kazu kako je to mesto ukleto i kako je vec izvestan broj ljudi koji je pozeleo tu da sedi, zavrsio u najgorim mukama... naravno, sem tebe, koja si (ovo treba da izgovore shapatom, uzasnutog pogleda)... vestica...
Samo da te podsetim... :P
Provaljena siii... :lol: :wink:

Shag Ivory:
Shag Ivory:
a ti ih poduci da kazu kako je to mesto ukleto i kako je vec izvestan broj ljudi koji je pozeleo tu da sedi, zavrsio u najgorim mukama... naravno, sem tebe, koja si (ovo treba da izgovore shapatom, uzasnutog pogleda)... vestica...
Samo da te podsetim... :P
Provaljena siii... :lol: :wink:

ma ša ću :oops:
I did spreading apple juice, also 8)

Betty:
if anyone of you biches move
i m gonna execute every last fuc&king one of you :D

a mislila si na ovo... 8)

HONEY BUNNY
Any of you fuckin' pricks move and
I'll execute every one of you
motherfuckers! Got that?

ima nas zescih fanova... :wink: ali ako imas soundtrack, onaj deo zadnji je isecen...

Betty:
kako reagovati na matore tetke mimo sveta...

Ja upravo dobila jednu takvu na poslu, sedi na mom mestu, i kad je zamolim da joj to bude poslednje rešenje (ima i više kompjutera nego nas!), plus da ustane, jbt ko da pričam na narečju Bantu crnaca... :roll:
kaže ustaće kad ona to hoće :!:

da ne opisujem sad kako izgleda (sve se lepo vidi iz aviona, aploudovaću njenu fotku prvom prilikom). Znači, debela, sa kosom dugom i crnom ko gar, napadno našminkana, u miniću. Jel treba dalje.

šta radite u takvim slučajevima
Žao mi je, ali - ne mogu da odolim:
Da li ti nekada kaže: "Ti, kada dođeš u moje godine, moći ćeš i znaćeš što i ja..." :shock: :D

Lexa:
kako reagovati na matore tetke mimo sveta...

šta radite u takvim slučajevima

Žao mi je, ali - ne mogu da odolim:
Da li ti nekada kaže: "Ti, kada dođeš u moje godine, moći ćeš i znaćeš što i ja..." :shock: :D[/quote]

ehehehe, bila je i ta priča sa brkatom kafe-kuvaricom, pre par nedelja :lol:
Kaže ona meni (na moj prigovor da niko nije sporiji od nje)
-TI kad budeš imala trideset godina staža...
ja-možda ste i najstariji, ali svakako ste najsporiji
-ona krene da se mršti i da gunđa, a ja kažem
-nemojte tako, ne valja se, od te zlobe mogu I BRKOVI da vam izrastu :D

u to momentu počinje smeh u restoranu (jer već ima brkove) ona se zbuni, a ja nastavim
-šta se sad ljutite, kad je neko takav namćor, oće u starosti i treća sisa da naraste
(TREĆA SISA? e, tad počinju da sline od smeha svi oko šanka) 8)

ona preskače redosled mušterija (tj. preskače mene u tom momentu, a ja naručila šolju mleka za poneti) i prelazi na nekog frajera
koji kaže: ALI MOLIM VAS, DAJTE KOLEGINICI ŠOLJU MLEKA!

Back