Testovi snage POMOC

sceliano

Aktivan član
Poruka
1.074
Potrebno mi je da, ako neko od vas ima vremena, napishe, opishe ili mozda stavi neki link gde se moze naci nesto o testovima snage. Takodje me interesuje ako zna neki od konkretnih testova snage da ih i opishe koliko moze ili opet stavi neki link... Unapred vas se zahvaljujem.

Zasto vrsimo testove snage?
Testovi snage nekih autora...
eksplozivna snaga...
testiranje snage u laboratoriskim uslovima...

Ak mislis da mozes da se podvrgnes testu snage i izdrzljivosti, uradi prvo ovaj test. Videces da je lak ali probaj.

Odi na obliznji bazen i povedi nekog druga tvoje visine ali neka bude laksi od tebe da ti olaksa malo test. Kad udjete u bazen reci mu da ti se zakaci za ledja da te uhvati za ramena ili zagrli a ti kreni da plivas zajedno sa njim noseci ga ili bolje reci tegleci ga na ledjima bez njegove pomoci lupanja nogama i sl.

Ako uspes da to uradis sa njim na duzinu bazena onda se mozes podvrgnuti ostalim testovima snage.

To je moj predlog ;)

ne ne ... nisi ti mene razumeo ... meni teoriski treba neshto o testovima jer pisem rad na tu temu a ne ja da se testiram.... a pored toga plivanjem sam se bavio 12 godina od toga zadnje 2 u reprezentaciji tako da bas i nisam siguran da bi ovo proslo kod mene tako ali hvala u svako slucaju ... ;)

Back