Inspector
Aktivan član
- Poruka
- 1.373
Izasli novi testovi za prijemne ispite u srednje skole !!! Vase misljenje o njima, bodovanjima i samom prijemnom ispitu !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shta bi ti htela????da samo nabubas formule i ispadnesh pametna????kalliope:mislis na zbirke?
izasle su pre par dana. danas su trebali da ih dobiju u mnogim knjizarama, ali, naravno, zbog 'vise sile' to se nije desilo, tako da se kupuju negde prekoputa doma omladine. tako su nam rekli u osnovnoj.
rece nam matematicarka da su izbaceni neki zeznutiji zadaci, oni koji traze dokazivanje... 'fala bogu.
ne bojim se mnogo. bice dobro...
nadam se![]()
joockey:shta bi ti htela????da samo nabubas formule i ispadnesh pametna????kalliope:mislis na zbirke?
izasle su pre par dana. danas su trebali da ih dobiju u mnogim knjizarama, ali, naravno, zbog 'vise sile' to se nije desilo, tako da se kupuju negde prekoputa doma omladine. tako su nam rekli u osnovnoj.
rece nam matematicarka da su izbaceni neki zeznutiji zadaci, oni koji traze dokazivanje... 'fala bogu.
ne bojim se mnogo. bice dobro...
nadam se![]()
Ja nepamtim kad sam zadnji put bio na matishu.a na pismenim sve izvodim sam..to je pravo znanje a ne kad nabubam zadatak i ispadnem lud....to rade sam ono najgori streberi koje bi sve na jednu gomilu i posuo benzinom i uzeo upaljac i dalje znate sta bi bilo.....
joockey:Hvala na savetu...to cenim.I ja sam se malo opametio..i poceo da ucim jer sam bio neshto umislio...diplome ovo ono....hemija fizika matis....
I pak ja sam radjen sa greskom ...uvek zeznem na najlaksem....
OK ako budete prgledavali test od JOVICE JURKOVICA
progledajte malo kroz prste...
I samo jeos jedna stvar
Kako nastavnici pregledavaju "nase Brljotine"
jesu li svi strogi?
pa daj strberko jel bitno bas ja mnogo pazim gad pishem postove....hihtruth:bice vam vise knizevnosti nego gramatike negde oko 70% prema 30% , a matis sve preko 15 zadatka necete moci uraditi bar ne na vreme.... :shock:
Inspector:Ljudi srpski sam uradio ko od sale (ceo test sam preslisao za 3 sata verovali ili ne) ??? ALI MATEMATIKU NISAM NI POCEO !!! KAKO NAJLAKSERAZUMETI OVU MATEMATIKU AJ PROFESORI KAKO TREBA UCITI ZA PRIJEMNI ISPIT ??
Anonymous:Mi u herceg novom nemamo prijemni.Nijedna škola,donosimo svjedočanstva i boduju nam se ocjene za tu školu koju želimo.To ulazi u kompjuter.I 23 će mo znati ko je upisan ko ne.kako je u vaše škole?![]()
Anonymous:Anonymous:Mi u herceg novom nemamo prijemni.Nijedna škola,donosimo svjedočanstva i boduju nam se ocjene za tu školu koju želimo.To ulazi u kompjuter.I 23 će mo znati ko je upisan ko ne.kako je u vaše škole?![]()
Blago vama, a tesko NAMA 23. i 24.![]()